Layering SPF - vi guider deg - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vårt fantastiske salg startet! Sjekk det ut her

Layering SPF - vi guider deg

Solbeskyttelse er hudens beste venn for å beskytte seg mot tidlige aldringstegn og hudsykdommer. Men kan man påføre solbeskyttelse i flere lag?
Del

Vi lærer deg alt om så kalt SPF layering!

LAG PÅ LAG MED SPF

Å påføre flere produkter med solbeskyttelse gir optimal beskyttelse mot de skadelige UV-strålene ettersom man da kan være enda sikrere på at huden virkelig har blitt helt dekket.

SLIK GJØR DU

Det er veldig enkelt- start med den solbeskyttelsen som fokuserer på det hudproblemet som trenger litt ekstra kjærlighet, for eksempel å minimere aldringstegn eller matte ned en fet hudtype.

SATS PÅ MAKEUP OG SPF I ETT

Påfør deretter en primer med spf som er tilpasset hudtypen din. 

Og til slutt, foundation, farget dagkrem eller BB-krem med UV-filter. Ettersom du får optimal beskyttelse av regelmessig påføring av UV-beskyttelsen din så har du nå god beskyttelse siden du har brukt flere ulike produkter som alle har UV-beskyttelse. 

Squalane Melting Foundation SPF30 er en pudderfoundation som smelter inn i huden og gir høy UV-beskyttelse. Den fukter, balanserer talgproduksjonen og beskytter mot frie radikaler, noe som gjør den til en superfoundation som passer alle hudtyper!

Om du heller ønsker en flytende base er Mineral Tinted Moisturiser SPF30 et supert alternativ! Med høy beskyttelse mot UVA- og UVA-stråler samt vitaminer opprettholder du en sunn hudhelse samtidig som den er beskyttet.

Begge disse foundationene kan med fordel påføres med Sheer Foundation Brush for et jevnt resultat.

SPF FOR ØYEOMRÅDET

Et tips er å bruke en øyekrem eller en concealer med SPF for å beskytte og pleie den sensitive området rundt øynene.

Del

Les mer

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024