En enkel og effektiv hudpleierutine - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vårt fantastiske salg startet! Sjekk det ut her

En enkel og effektiv hudpleierutine

Ønsker du å bruke så lite tid på hudpleie som mulig? Gå for en enkel hudpleierutine med smarte og multifunksjonelle produkter som gir deg en effektiv rutine med færre steg. Vi lister noen av våre favoritter!
1
Del

Ønsker du å bruke så lite tid på hudpleie som mulig? Gå for en enkel hudpleierutine med smarte og multifunksjonelle produkter som gir deg en effektiv rutine med færre steg. Vi lister noen av våre favoritter!

Steg 1 - rens & eksfolier

Kiehl's Daily Refining Milk-Peel er et eksfolierende ansiktsvann som kan brukes hver dag for å rengjøre huden samtidig som den fjerner gamle hudceller. Dessuten balanserer den hudens fuktnivå og mykgjør med mandelmelk. Påføres enkelt med en bomullspad og må ikke skylles av. 

Steg 2 - tilfør fuktighet & ro ned

Skincity Skincare First Concentrate  er et fuktighetsgivende og styrkende serum med flere fine egenskaper! Gir en antioksidantbeskyttelse, klarhet og virker utjevnende på hudtonen og fine linjer. Glyserin, hyaluronsyre og havrekjerneolje beroliger irritasjoner og reduserer rødhet.

Steg 3 - reparer & beskytt

Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask er en ordentlig multitasker som kan brukes som dagkrem, nattkrem, ansiktsmaske, nattbehandling og den kan også brukes med et serum eller en booster. Inneholder adenosin, niacinamid og E-vitamin som reparerer og stimulerer huden.

CLE Cosmetics CCC Cream blir den perfekte multitaskeren i morgenrutinen. Du får en fuktighetsgivende dagkrem som beskytter mot UV-stråler og jevner ut hudtonen. Fungerer også som en primer hvis du ønsker ekstra dekning og vil legge til en foundation.

Ekstra tips!

By Terry Baume de Rose All Over Oil Face & Body & Hair er et komplett multifunksjonelt produkt for ditt totale velvære fra topp til tå. Baume de Rose All-Over Oil kan brukes på ansikt, kropp og hår.
1
Del

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024