Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Trending on Tiktok: Skjønnhetsproduktene alle snakker om

Her er beautyproduktene som akkurat nå gjør suksess i sosiale medier. Men hvor bra er de? KICKS' skjønnhetseksperter tester!

– Leppeoljer har virkelig fått en revival! DIOR Addict Lip Glow Oil gir glans og masse fuktighet, men er ikke “klebrig” som vanlig lipgloss.

Petra, makeupartist

– Jeg er hele tiden på jakt etter den perfekte kremrougen, som sitter hele dagen og gir perfekt farge med glød. Nå har jeg funnet den! Elsker nyansen Partner In Crime, som er kald rosa.

Åsa, makeupartist 

– Hver gang jeg bruker dette mirakelpudderet, får jeg komplimenter for huden min! Det glatter ut hudoverflaten og gir en perfekt fløyelsmatt finish. 

Åsa, makeupartist 

– Dette produktet holder det det lover! Selv de villeste øyenbrynene fikseres i akkurat den formen du ønsker, og holde seg der hele dagen. 

Åsa, makeupartist 

 

–  Jeg forstår virkelig hypen og hvorfor denne leppestiften har vært en bestselger siden 70-tallet! Denne fargen passer for alle, og det er den perfekte hverdagsnyansen med sin transparente finish.

Åsa, makeupartist

– Ja, videoene du har sett på Instagram og TikTok er sanne! Denne omtalte øyekremen strammer opp rynker, hovenhet og hevelser umiddelbart. Et midlertidig løft på tube!

Caisa, sjefredaktør

– Farvel, tørt og krusete hår! På bare åtte raske sekunder gjør denne hypede håryndlingen håret ditt blankere enn noensinne. Få hårprodukter har gitt meg en så sterk wow-følelse som dette!

Caisa, sjefredaktør

– Hvis mye volum, skikkelig lengde og skikkelig svarthet er din greie, er dette mascaraen for deg! Sky High gir dramatiske vipper med bare ett lag. Den vannfaste varianten er også topp!

Åsa, makeupartist

– Wow, som dette sitter! Med en tynn formel som ikke tørker ut og mange fine nyanser! Dette er en blankere versjon enn originalen Superstay Matte Ink.

Petra, makeupartist

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331