Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Topp 5 beste serum 2022

Å ha rett serum i hudpleierutinen kan gjøre stor forskjell for huden. Her er superserumene som får topp karakter av medlemmene av KICKS Club. Opplev Topp fem beste serum i 2021!

1. OPPDATERT STORSELGER

Shop Lancome

”Det beste serumet jeg har prøvd. Jeg har blandingshud som får tørre områder når det er kaldt ute. Dette serumet hjelper mot dette og får i tillegg porene mine til å trekke seg sammen.”– Line

Hvert sjette sekund blir det solgt en flaske Génifique Serum et eller annet sted i verden! Seru-met jobber med de ti vanligste tegnene på hudaldring og inneholder pre- og probiotika, som styrker hudens celler og immunforsvar.2. 

2. IKONISK NATTSERUM

Shop Estee Lauder

”Elsker dette serumet. Huden min får en fin glød dagen etter, huden ser jevnere ut, og uren-hetene forsvinner. Min favoritt, og kommer alltid til å være et produkt jeg sverger til.” – Ingrid

Advanced Night Repair, som ble lansert i 1982, er storselgeren som er elsket for sin evne til å reparere, beskytte og fornye huden. Mens du sover, hjelper serumet med å gjenopprette huden, samtidig som hyaluronsyre tilfører fuktighet.

3. NATURLIG ANTI-AGE

Shop Clarins

”Det er heeeelt fantastisk og lukter så utrolig godt! Har anbefalt det til flere venninner og min mor på over 70 år! Alle er blitt ‘hekta’!” – Vivian G.

Clarins populære Double Serum med 21 kraftfulle planteekstrakter jobber effektivt med linjer, fasthet og pigmenteringer, samtidig som det tilfører fuktighet i dybden. Dessuten gir det næring og reparerer alle hudtyper.

4. HUDPLEIE FRA HAVET

Shop Biotherm

”Serumet fukter huden hele dagen. Den har nå fått mer glød og vitalitet. Som helt ny hud. Serumet lukter mildt og delikat.” – Beate

I hjertet av alle Biotherms produkter finner vi Life Plankton, en pleiende mikroorganisme som ble oppdaget i det mineralrike kildevannet i de franske Pyreneene på 1950-tallet. Life Plankton er signaturingrediensen i dette serumet som forynger, tilfører fuktighet og gir fantastisk glød.

5. FUKTBOOSTENDE KAPSLER

Shop ELizabeth Arden

Har av og til meget tørr hud, og da er denne perfekt! Gir masse fukt og silkemyk hud.” – Marit

Elizabeth Arden lanserte verdens første serum i kapselform i 1990. Kapslene inneholder alt huden trenger for å se opplagt ut – blant annet mye ceramider og fettsyrer, som er nettopp de stoffene vi mister i hudens øverste lag når vi blir tørre eller eldre.

Les mer