Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Kjøp 2 eller flere få 25%! Gjelder hudpleie fra Lancôme, Biotherm, Kiehl's & Helena Rubinstein. 

Strålende og glatt hud med peeling

Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

Hvorfor bør jeg bruke peeling? 
En peeling er en effektiv metode for å fjerne døde hudceller og få en hud som føles frisk og er full av naturlig glans. Huden produserer nye hudceller og støter bort gamle og døde celler hver eneste dag gjennom sin naturlige eksfolieringsprosess. Men de døde hudcellene kan noen ganger bli liggende igjen og gi en tørr og grå hudoverflate. De kan også forårsake tilstoppinger, som hudormer og i verste fall kviser. Den naturlige eksfolieringsprosessen kan derfor trenge litt hjelp fra en peeling for å fungere optimalt. 

Peeling er også perfekt som forberedelse før du legger ansiktsmaske, siden påfølgende produkter lettere kan trenge inn i huden når det ikke ligger gamle, døde hudceller i veien. Hudpleieproduktene blir altså mer effektive dersom du først bruker peeling. 

Hvor ofte bør jeg bruke peeling? 
Det kommer an på hva slags peelingprodukt du velger å bruke. En god grunnregel kan imidlertid være peeling én til to ganger i uken. Bruk aldri peeling oftere enn det som blir anbefalt på pakken. Da kan huden bli irritert og tørr. 

Hvilken peeling bør jeg velge? 
For normal til litt grovere hud er det fint med en peeling med korn og peel off-masker, som trekkes av når de har tørket. 

For følsom hud finnes det milde peelingprodukter med spesialtilpassede syrer og enzymer. Det finnes også forskjellige styrker som passer til andre hudtyper. 

Har du svært følsom hud, får du også leirebaserte peelingprodukter som er ekstra skånsomme. Spør gjerne hudterapeutene i KICKS-butikken dersom du trenger hjelp med å finne riktig produkt! 

Hvordan bruker jeg peeling? 
Følg alltid anvisningene på det produktet du bruker, for fremgangsmåten kan være forskjellig fra produkt til produkt. Uansett hvilken peeling du velger, er det viktig at du alltid smører huden etterpå med krem, ansiktsolje eller et annet fuktighetsgivende produkt.

Les mer