Strål hver dag med BABOR's ampuller - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vårt fantastiske salg startet! Sjekk det ut her

babors ampuller

Strål hver dag med BABOR's ampuller

Enten du strever etter å hydrere, regenerere eller gi huden din et energikick, er BABORs ampuller med høye konsentrasjoner av ingredienser nøkkelen til en intensiv og effektiv hudpleierutine. Oppdag hvorfor du skal addere ampuller for å maksimere hudpleierutinen din.
Del

HVA ER AMPULLER?

Ampuller er små, konsentrerte flasker som inneholder kraftfulle og potente serum. Ampullene er utformet for å levere høye nivåer av aktive ingredienser til huden i en rask og effektiv form, og er kjent for sin høye konsentrasjon av næringsstoffer og for å gi raske og merkbare resultater.

HVORDAN BRUKER JEG AMPULLENE MINE FOR BESTE RESULTAT?

For å oppnå optimale resultater med ampuller er det viktig å inkludere dem i hudpleierutinen din på rett måte. Begynn med å rense ansiktet nøye for å skape en ren base. Påfør deretter ampullen forsiktig på ansikt, hals og dekolletage og klapp lett for å fremme absorpsjonen. Følg opp med din vanlige fuktighetskrem eller serum.

Ampuller kan brukes som en intensivbehandling i en kortere periode eller som en regelmessig del av den daglige rutinen din, avhengig av dine hudpleiebehov. Vær konsekvent med bruken for å maksimere fordelene ampullene tilbyr og nyt en strålende og revitalisert hud.

BABOR AMPULLER - TOPPLISTEN

Fornyende og barrierestyrkende

Et kick for en ekstra sliten og ubalansert hud. Dette konsentratet regenererer, styrker hudens barriere og tilfører fuktighet mens du sover. Våkne opp med en glødende og uthvilt hud.

Som et glass vann for huden

En superboost av fuktighet til alle hudtyper for å fremme en frisk hud. Den gir en langvarig effekt på fuktfattig hud, men hjelper også til med å minimere tørrhetslinjer og unngå fuktighetstap.

Kollagenoppbyggende

Som navnet avslører er dette en skikkelig boost for kollagenet. Den gir huden volum og gjør den fyldigere innenfra, og resultatet blir en spenstig hud med et mer ungdommelig utseende.

Næringsgivende og vitaliserende

 Perfekt for en sliten, gusten og tørr hud som ønsker et oppfriskende, hydrert og motstandskraftig resultat. Inneholder en cocktail av vitaminer på en base av havtornolje for å tilføre fuktighet og gi næring.

Oppdag mer av Babor sitt sortiment

Del
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024