Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Ole Henriksen: Glowguruens best hudpleietips

KICKS treffer Hollywoodstjernenes hudpleieguru Ole Henriksen og får vite alt om hvordan du får den ettertraktede gløden som har gjort han verdenskjent.

Ole Henriksen

Se alle produkter

Hollywoodstjerner som Madonna, Kate Parry, Cher og Mark Wahlberg er faste kunder på Ole Henriksens spa i Los Angeles i jakt på «The Ole Glow». Gløden er en av grunnene til at danske Ole og hans hudpleieprodukter har blitt verdenskjent. På spørsmålet på hva som gir hunden den fantastiske gløden som har blitt hans signatur svarer han med glimt i øyet: 

– Ole Glow starer fra innsiden, som solskinn som lyser innenfra! Le av deg selv i speilet og du føler deg bra! Utenom å ha det bra med seg selv og en bra selvfølelse, er eksfoliering og fukt det aller viktigste. En eksfoliert og myk hud reflekterer lyset på behandlet hud i flere tiår, og jevnlig peeling er det som gjør den største forskjellen. 

Når Ole skal velge blant sine pleiende ingredienser faller valget på AHA-syrer og vitamin C, begge har egenskapen eksfoliering. Han var en av de første som brukte c-vitamin i hudpleie og den glødgivende ingrediensen er mye brukt i hans produkter. 

– Jeg elsker AHA-syrer for de deres skånsomhet fjerner døde hudceller fra hudoverflaten, samtidig som de bygger opp kollagen, jevner ut hudtonene og gir babymyk hud. De irriterer aldri, selv om du kan føle at syrene kan pirre litt når de virker på huden. Når det gjelder C-vitamin var det Linus Paulin, som vant Nobelprisen for sin forskning på C-vitamin, som inspirerte meg å bruke nettopp dette i min hudpleie. Det jevner også ut hudtonen og sterker kollagenet, men fremfor alt er det fantastisk som beskyttelse antioksidant. Begge ingrediensene er fantastisk for å oppnå glød! 

Seneste nyheten fra Ole Henriksen, som allerede er utsolgt flere ganger, er Banana Bright Eye Creme, med blant annet hyaluronsyre og C-vitamin. Du kan sikker gjette hva nøkkelen til suksessen er – det er nettopp gløden. Den fuktighetsgivende øyekremen med lysreflekterende pigment er inspirert av makeupartistenes banana powder, som blir brukt for å lyse opp partiet rundt øynene. Du finner Ole Henriksens elskede klassikere og de seneste nyhetene i KICKS Flagshipbutikk Glass Magasinet Oslo og på kicks.no. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331