Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

KICKS tipser om den økende skjeggtrenden

Bartevoks, farget gel og skjeggolje. Aldri før er det solgt så mange ulike skjeggprodukter, og interessen for det perfekte skjegget er større enn noensinne. Vi snakket med Micael Johansson om den økende skjeggtrenden.

Hva er det vanligste spørsmålet?
– Alle vil vite hvordan man skal style skjegget, og hvordan man får det til å holde seg fint på plass. Jeg pleier å tipse om nøytrale hårstylingsprodukter som for eksempel shinevax. Et morsomt spørsmål vi får av og til, er også hvordan man best lager en fin krummelur i barten. Da trenger man en voks som binder sammen skjegget. 

Hvilken skjegglengde ser du mest av? 
– Masse skjegg, ikke stubb, men langt skjegg. 

Hva gjør man hvis man har ujevn eller dårlig hårvekst?
– Ja, det kan være litt frustrerende. Jeg har selv dårlig skjeggvekst, og jeg pleier å fylle inn med øyenbrynspenn de stedene der jeg mangler hårstrå. Bruk en tørr øyenbrynspenn, farget bryngel eller farg med øyenbrynsfarge. 

Barbermaskin eller høvel? 
– Hvis man er riktig dyktig, kan man bruke kniv. Ellers synes jeg høvel er best. Skift bladene ofte så de alltid er skarpe, ellers kan man skade huden. 

Hvordan tar man hånd om skjegget til daglig? 
– Det er lurt å bruke produkter som tilfører fuktighet. Man blir lett tørr der man har skjeggvekst. Bruk gjerne balm og olje og masser godt. Husk å vaske skjegget med sjampo når du dusjer. Det samler seg mye bakterier i skjegg. Lernberg & Stafsings nye herreserie har gode produkter.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331