Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Ingrediensskole: Fuktighetshelter

Redd den tørre vinterhuden med hudpleie som gir mest mulig fuktighet. Her er ingrediensene som er dine beste venner når du føler at ansiktet strammer!

Hyaluronsyre – Fuktmagnet

Molekylet til hyaluronsyre fungerer som en svamp og trekker til seg store mengder fuktighet når det havner på huden din. Resultatet er rask tilføring av fuktighet og mindre synlige linjer, takket være den plumpende effekten til de svellende molekylene.

Glycerin - Mykgjørende hudhelt

Vis fler

Glycerin binder fuktighet til huden ved å trekke til seg vann. Den er også ekstremt mykgjørende og tryller bort selv de mest gjenstridige tørre flekkene. Denne mykneren forbedrer også elastisiteten og bidrar til å styrke hudbarrieren slik at huden holder på fuktigheten.

Ceramider - Hudens vinterjakke

Se fler

Ceramider er fettmolekyler som bidrar til å gjøre hudoverflaten mer robust, så den ikke mister fuktighet. Når ansiktet har en sterkere hudbarriere, blir det mindre påvirket av den uttørrende vinterluften. Med andre ord fungerer ceramider som en beskyttende vinterjakke for huden som holder kulda ute og fuktigheten inne.

Vitamin E - Redningen for vinterhuden

Se fler

Vitamin E er populære hudpleieprodukter på grunn av sine reparerende og oppmykende egenskaper. De styrkende vitaminene gjør at hudoverflaten holder bedre på fuktigheten, og tørrheten har vanskeligere for å få feste. Som om ikke dette var nok, er E-vitamin også antiinflammatorisk, noe som er kjempebra for ømfintlig vinterhud.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331