Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Akkurat nå! Dobla poeng på våre mest populære merker innenfor Conscious!

Hårstyling med riktige produkter

Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Hårspray

Kjøp her

En hårspray fikserer frisyren så du får et holdbart resultat. Det finnes spray i mange forskjellige styrkegrader. Les på emballasjen for å finne rett styrke for din frisyre.

Hårmousse

Kjøp her

Form krøllene eller føn en rett frisyre – mousse gir hold og et formbart hår. Påfør mousse i fuktig hår og føn så ønsket frisyre. Fikser resultatet med en hårspray slik at frisyren holder. Unngå å bruke mousse i vått hår som du så lar lufttørke – det gjør håret stivt og ser unaturlig ut

Hårvoks

Kjøp her

Et allsidig produkt for ekstreme frisyrer der bare fantasien setter grenser. Et generelt tips er å bruke små mengder voks eller krem. De er veldig drøye i bruk, og det er alltid lettere å legge til mer enn å fjerne overflødig produkt. Det finnes en mengde ulike merker og teksturer å velge blant: fibervoks, matt, halvmatt, halvglans ...

Hårgelé

Kjøp her

Perfekt til å forme vått og tørt hår. Ta hårgelé på fingertuppene og fordel i håret. Gelé gir en nokså våt look og passer godt til for eksempel bakoversleik.

Saltvannsspray

Kjøp her

Forestill deg at du har dyppet håret i saltvann og latt det lufttørke. Det er nøyaktig den følelsen saltvannsspray gir, som brukes for å få struktur i håret. Passer godt til oppsatt hår for å slippe glatte hårstrå.

Tørrsjampo

Kjøp her

Perfekt hvis du ikke har tid til å vaske håret. Gir følelse av nyvasket hår på noen minutter ved å absorbere fett fra håret. Et must i baderomskapet!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331