Face-Mapping - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vårt fantastiske salg startet! Sjekk det ut her

Face-mapping - dette betyr kvisene dine

Face-mapping stammer fra TCM, tradisjonell kinesisk medisin, som gir oss en refleksjon av hvordan vi har det på innsiden.
1
Del

Kviser og akne i ansiktet kan forårsakes av forskjellige faktorer: stress, hormoner, kosthold, feil hudpleie, men også hvordan vi lever. Får du alltid kviser på samme sted? Da kan det være et tegn på at du for eksempel har problemer med fordøyelsen. La oss guide deg med vår face-mapping. 

SONE 1 - PANNE

Kviser i pannen kan en årsak være at du har problemer med magen, fordøyelsen og urinblæren:

 • Drikk mer vann
 • Spis mer grønt og reduser inntaket av fett

Har du problemer med kviser midt i pannen kan det være koblet til tynntarmen:

 • Stress mindre da stress påvirker fordøyelsen vår
 • Får du kviser på siden av pannen, er det mer fokus på å ikke overbelaste urinblæren og filtreringsprosessen

Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant er perfekt for å hjelpe kviser og nupper fra utsiden.

SONE 2 - MELLOM ØYEBRYN & TINNINGER

Akne her kan være koblet til leveren, støtte leverens utrensingsprosesser ved å drikke mye vann og minimere toxiner i kosten, som fastfood og alkohol. Unngå å spise for sent på kvelden, da leveren trenger å hente seg inn igjen over natten.

Beskytt huden mot oksidativ stress og frie radikaler med All Day All Year Day Cream litt som en forsikring til huden.

 SONE 3 - NESE

Dette området hører sammen med hjertet, mye kviser på nesen kan være et tegn på stress eller at du har et for høyt blodtrykk.

 • Minimer inntaket av alt som høyer blodtrykket - stress, salt, koffein, feil fett/prosessert mat
 • Tren mer regelmessig

SONE 4 - KINN 

Ubalanse på øvre delen av kinnene kan være en overaktiv mage. Rødhet eller tilstander som rosacea eller inflammasjon kan oppstå i dette området. Inkluder beroligende og balanserende hudpleie og kosthold.  Super Hydrate Overnight Mask er en beroligende maske som demper rødhet og passer rosacea. Prøv å reduser inntaket av meieriprodukter.

Ubalanse på nedre delen av kinnene er ofte koblet til våre pusteorganer som bihuler og lunger, men også magen. Allergier, forurenset luft, røyking, stress, overforbruk av sukker, feil bakterieflora i tarmen eller en treg mage kan skape ubalanse.

SONE 5 - HAKE, MUNN & KJEVE

Hormoner kan lage problemer i dette området. Kvinner rammes oftest av hormonelle ubalanser en gang i måneden og det er oftest verst rundt pms, eggløsning og menstruasjon. Legg litt ekstra fokus på å balansere blodsukkeret, leveren og tarmens funksjon for å støtte utrensningen av slaggstoffer og unødvendige hormoner. Natural Clay Mask er beroligende og inflammasjonshemmende og passer perfekt til den hormonelle huden.

Ved hormonell ubalanse bør man sjekke ut 10% azelaic acid booster som tilfører fuktighet, beroliger og virker antibakteriell. Veldig fin å påføre for å forebygge, men også i løpet av og etter et hormonelt utbrudd i huden. Sone 1 og 5 har mange likheter.

PRODUKTTIPS I ARTIKKELEN:

1
Del

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024