Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Essence water – den store guiden!

Essence water, essence, essens. Kjært barn har mange navn, men faktum er at dette helteproduktet fortjener en plass i hudpleierutinen din. KICKS lærer deg alt du trenger å vite om essence water!

Hva er egentlig essence water?

Et essence water, eller essens som det også kan kalles, er et vannbasert hudpleieprodukt som inneholder en høy andel av aktive ingredienser hvis viktigste formål er å gi fuktighet, beskytte og booste hudhelsen din. Akkurat som mange andre hudpleieinnovasjoner kommer essenser fra Sør-Korea, den aller første essensen skal faktisk ha blitt oppfunnet så tidlig som i 1897. Et essence water inneholder (akkurat som et ansiktsserum) molekyler av mindre størrelse enn de i en vanlig fuktighetskrem, det betyr at de skal være bedre på å trenge dypere ned i huden og dermed kunne gjøre litt større nytte.

Hvordan bruker jeg essence water?

Et essence water er en del av den berømte sørkoreanske hudpleierutinen i ti trinn, og skal påføres etter rens og ansiktsvann/toner, men før serum og fuktighetskrem. Du kan selvfølgelig påføre essensen som du vil, men den vanligste og mest anbefalte metoden er å dryppe fire til fem dråper i håndflatene, føre dem forsiktig sammen og deretter klappe essensen forsiktig inn i huden din. Du kan med fordel bruke essence water både morgen og kveld. Ikke bare bidrar essensen til å gi huden fuktighet i dybden, den sørger også for at de påfølgende hudpleieproduktene absorberes bedre og dermed også blir hakket bedre.

Passer essence water for alle hudtyper?

Ja. Skikkelig fuktighet er bra for alle hudtyper, det er essence water veldig god på. I tillegg finnes det essenser som også er tilpasset for å behandle ulike hudproblemer, for eksempel akne, svekket elastisitet eller ekstra tørr hud. Generelt inneholder et essence water ingen sterke eller uttørkende ingredienser som kan ha en negativ effekt på huden din. Når det er sagt, er det alltid en god ide å se på ingredienslisten, spesielt hvis du har sensitiv hud og allerede vet hvilke komponenter du vanligvis reagerer negativt på.

Hva er fordelene med et essence water?

Mange! En essens kan både gi huden fuktighet, virke styrkende og beskyttende på hudbarrieren, fremme generell god hudhelse, balansere hudens pH-verdi, øke spensten og både virke mykgjørende og utglattende. Essence water gir huden et ekstra lag med fuktighet, det kan gjøre stor forskjell i de ekstra kalde eller ekstra varme månedene. Dette ekstra lille fuktlageret medfører også ofte at etterfølgende serum, fuktighetskrem og foundation presterer bedre, det gjør til at makeupen også holder lenger uten å sprekke. Fuktighet er, kort sagt, alltid hudens beste venn!

Finn ditt nye essence water hos KICKS!

Er du nysgjerrig på å prøve essence water, men føler deg usikker på hvilket produkt du skal velge? En god ide er å starte med en essens hvis hovedoppgave er å virke fuktighetsgivende. Når du føler deg litt mer varm i trøyen, kan du begynne å se på varianter som er mer skreddersydd for å også behandle forskjellige hudproblemer. Lykke til!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331