Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Dusjkremen som får best i test av KICKS-klubbmedlemmene!

En dusjkrem er et perfekt skjønnhetshjelpemiddel å bruke regelmessig, fordi den både rengjør huden din og som regel inneholder pleiende, myknende og næringsrike ingredienser. Noen dusjkremer kan også få huden til å lukte litt ekstra godt, eller bidra til å forbedre elastisiteten. Dusjen din blir en ekstra sensuell opplevelse hvis du også sørger for å bruke en nydelig dusjkrem. Perfekt for å vekke sansene om morgenen eller hjelpe musklene med å slappe av etter en intens treningsøkt. Her er virkelig gode dusjkremer vi ønsker å anbefale – hvilken blir din nye favoritt?

De beste dusjkremene ifølge KICKS-klubbmedlemmene! 

 

Med duft av kirsebærblomst 
Rituals The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel 

Luksuriøs dusjgel som blir et herlig dusjskum når den kommer i kontakt med vann. Rituals The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel har en forfriskende duft av kirsebærblomst, og bør masseres inn i fuktig hud for å oppnå beste resultat. Ved hjelp av økologisk rismelk blir huden fantastisk myk og glatt.  

Restitusjon for kropp og sjel 
Mon Sun Friday Foaming Bliss Calming Oats Shower Gel 

Myk dusjgel som blir til et luksuriøst skum når den kommer i kontakt med vann. Mon Sun Friday Foaming Bliss Calming Oats Shower Gel pleier og rengjør huden, mens den milde duften av fiken, hvite blomster, jasmin og vetiver hjelper deg med å slappe av. Huden blir ikke bare fantastisk glatt og myk – den får også en luksuriøs duft. Ganske enkelt en perfekt pleie for både kropp og sjel.  

Balanserende og beroligende 
Skin Treat Anti-Blemish Shower Gel  

Unik og innovativ kroppsrengjøring som både vasker bort smuss og reduserer synligheten av skavanker, samtidig som den har en fuktighetsgivende effekt på huden. Skin Treat Anti-Blemish Shower Gel er helt vegansk, og inneholder blant annet prebiotika, økologisk spirulina, tetreolje og sink, som sammen rengjør, balanserer og pleier huden, samtidig som jojobaolje gir deilig hydrering og smidighet.  

Sitrusfrisk for alle hudtyper 
Biotherm Lait Corporel Shower Milk 

Fuktighetsgivende dusjgel som er egnet for alle hudtyper. Biotherm Lait Corporel Shower Milk inneholder nærende oljer fra blant annet sitrusfrukter, som har en beskyttende innvirkning på tørr hud. Resultatet er ren og fuktet hud som lukter friskt og godt. Påfør på fuktig hud, masser lett og skyll deretter av for beste mulige effekt.  

Oppkvikkende og sprudlende 
Ida Warg Vitalizing Shower Mousse 

Kremet, glødende og forfriskende dusjmousse som oppfrisker huden og stimulerer sansene dine. Ida Warg Vitalizing Shower Mousse inneholder blant annet kreklingekstrakt og vitamin C, som både fukter huden og gir nytt liv til tørr og sliten hud. Den sensuelle og eksotiske duften av ananas, fersken, mandel og vanilje er like sprudlende som den er herlig.  

Bra for tørr hud 
Nivea Natural Oil 

Dusjolje med en fantastisk silkeaktig tekstur, som blir til et mykt og luksuriøst skum når den kommer i kontakt med vann. Nivea Natural Oil inneholder 55 % naturlige og pleiende oljer, som gjør den til et ekstra godt valg for tørr hud. I tillegg har den en hudvennlig pH-verdi, og den gir langvarig beskyttelse mot tørr hud.  

Med en unik og fascinerende duft 
Le Labo Hinoki Shower Gel 

Kremet og rikt skummende dusjgel som både rengjør huden din og har en beroligende effekt på sansene dine. Le Labo Hinoki Shower Gel er vegansk og inneholder en plantebasert formel som blant annet inkluderer nærende sesamolje, spenstgivende rosmarinblader og beskyttende solsikkeolje. Den sensuelle Hinoki-duften er inspirert av japanske buddhistiske templer på Kōya-fjellet, som er omringet av den varme, mystiske og fascinerende duften av de omkringliggende solsypresstrærne.  

Gullgod dusjtid 
Molton Brown Mesmerising Oudh Accord & Gold Bath & Shower Gel 

Luksuriøs bade- og dusjsåpe beriket med dyrebar oud og gullflak i 24 karat. Molton Brown Mesmerising Oudh Accord & Gold Bath & Shower Gel tilbyr en sensuell duft- og dusjopplevelse, rengjør huden og parfymerer den med varme og rike duftnoter fra blant annet kanel, muskatnøtt, bergamott, elemi, myrra, svart te, oud, vetiver og honning. Hell den i badevannet for å få et like pleiende og fascinerende bad, eller smør deg inn i dusjen for en ekstra herlig dusj.

Vegansk og forfriskende 
Ida Warg Vitalizing Shower Oil 

Vegansk dusjolje som vekker både kroppen din og sansene dine til liv. Ida Warg Vitalizing Shower Oil inneholder blant annet tindved, vitamin C og vitamin E, som har en oppkvikkende og forfriskende effekt på huden. Andre ingredienser, som havreolje, rapsolje, ricinusolje og solsikkeolje, gjør også huden fantastisk myk og smidig.  

Mineralberiket favoritt 
Mon Sun 7Am Shower Mineral Moist Shower Gel 

Forfriskende og oppkvikkende dusjgel som blir til et fjærlett og mykt skum når den kommer i kontakt med vann. Mon Sun 7Am Shower Mineral Moist Shower Gel er beriket med mineraler, og er helt vegansk og godt egnet for normal hudtype. Huden blir myk og fantastisk smidig, og duftnotene av sitrus, hvit musk og ingefær gir en frisk og behagelig aroma.  

Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331