Guide: Så ofte skal du vaske ansiktet - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Nå får du 25% på bestselgende makeup! Gjelder til og med søndag. Se alle produkter her!

Derfor skal du vaske ansiktet hver dag

I løpet av en dag blir huden utsatt for flere ytre påkjenninger. Sol, støv, smuss, vind og temperatursvingninger er bare noen av dem. På samme måte som du er nøye med å beskytte huden, må du også tenke på å rense den skikkelig på slutten av dagen. Da får du frisk og sunn hud.
1
Del

Må man vaske ansiktet morgen og kveld?

Det er flere grunner til at det er lurt å rense ansiktet. Om kvelden handler det om å fjerne sminke, solkrem og smuss som ligger på huden. Hvis det ikke vaskes bort, kan du få tilstoppede porer og huden kan komme i ubalanse. Om morgenen er målet å rense bort olje og smuss som kommer i løpet av natten. Men uansett når du renser ansiktet, handler det om å gjøre huden klar og mottakelig for serum, dagkrem og andre produkter som er en del av hudpleierutinen.

Er det viktig å vaske ansiktet hver dag?

Du har sikkert jukset med ansiktsrensen innimellom, og i visse tilfeller er det helt ok. De dagene huden har hvilt fra makeup er det helt topp å bruke micellærvann, for eksempel, mens andre ganger må du kanskje dobbelrense for at ansiktet skal bli helt rent.

Renserutinen er viktig fordi den gir huden muligheten til å hente seg inn. For at huden skal føles så bra som mulig, må den renses hver dag.

Oppdag vår bestselgende ansiktsrens

1
Del
Hannah Bergroth, Skjønnhetsredaktør

Hannah er en av KICKS sine skjønnhetseksperter og skriver våre inspirasjonsartikler og guider til de beste produktene. Hannah er også stylist og kreativ redaktør og har mange års erfaring med å lage innhold til ulike magasiner og digitale kanaler. Hannah har også jobbet som frisør og er en dedikert hårnerd.

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024