Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Dagkrem kontra nattkrem - hva er forskjellen?

Vet du forskjellen på dagkrem og nattkrem? Vi forklarer hva som skiller dem og hvorfor du trenger begge i hudpleierutinen din.

Dagkrem


Holder fukten inne

Dagkrem legger seg som et beskyttende lag på huden og sørger for at den ikke mister fuktighet i løpet av dagen. Den gir også huden ekstra fukt, men i en lettere form enn i nattkrem, slik at du føler deg myk i kinnene dine helt til kvelden.

Beskyttende ingredienser

I dagkremens ingrediensliste finnes ofte antioksidanter, som for eksempel vitamin C. De gjør huden mer motstandskraftig mot skadelige frie radikaler, som huden utsettes for på dagtid.

Solbeskyttelse

Mange dagkremer inneholder SPF, slik at du får en litt viss beskyttelse mot solens skadelige stråler. Likevel bør du legge til ekstra solkrem, som sørger for at du er ordentlig beskyttet, under dagens mest solfylte timer.

Nattkrem


Maksimerer fukten

Nattkrem er rikere i konsistensen enn dagkrem. At kremen er rik betyr at den er fetere og derfor blir værende på huden din lenger. Å legge til en ekstra dose kremet fukt, som bygger opp hudbarrieren etter dagens uttørkende timer, gjør underverker for fuktbalansen.

Aktive ingredienser

Noen aktive ingredienser gjør bedre nytte i en nattkrem enn i en dagkrem. Eksfolierende AHA-syre og retinol er eksempler på hudpleiefavoritter som hører hjemme i kveldsrutinen din, fordi de gjør huden din følsom for sol.

Reparerar og bygger opp

Om natten jobber huden for fullt med å reparere seg, og har godt av ekstra hjelp i form av nattilpassede produkter. Vitaminer, næringsstoffer og andre ingredienser tas bedre opp om natten enn om dagen.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331