Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Alt du gjerne vil vite om superingrediensen niacinamid (Vitamin B3)

Hele hudpleieverdenen jubler over en ny superingrediens – men hvorfor elsker alle plutselig niacinamid? Og hva kan det gjøre for huden din? KICKS forteller deg alt du trenger å vite, og hjelper deg med å finne produktene som virkelig utgjør en forskjell!

Hva er niacinamid?
Niacinamid er en variant av vitamin B3. Når det brukes i hudpleie, jobber niacinamid med å styrke hudens elastisitet og forminske store porer og fine linjer – samtidig som det bidrar til å jevne ut hudtonen. I Asia har man brukt niacinamid lenge, nettopp på grunn av den lysnende effekten. Personer med akne og irritert hud pleier også å få gode resultater av hudpleie med niacinamid , siden det også virker betennelsesdempende og ikke forårsaker irritasjon. At niacinamid har blitt en så populær ingrediens i hudpleieverdenen, skyldes ganske enkelt at den behandler så mange forskjellige hudproblemer på én gang.

Hvem kan bruke hudpleieprodukter med niacinamid?
Takket være de mange fordelene kan de fleste hudtypene ha nytte av å legge til niacinamid i hudpleierutinen. De betennelsesdempende egenskapene gjør at det passer spesielt godt for mer sensitive hudtyper, for eksempel for de som har rosacea eller akne. Men niacinamid er også en skikkelig hudpleiehelt for deg som vil jobbe aldringsforebyggende eller dempe pigmenteringer og jevne ut hudtonen.

I hvilke produkter finner jeg niacinamid ?
Under lister vi opp produkter fra det nye, omtalte varemerket BeautyAct, som alle inneholder superingrediensen niacinamid! Klikk på produktene for å lese mer om nøyaktig hvordan de fungerer og skal brukes for å oppnå best mulig resultat.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331