Hva er PHA-syre - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vårt fantastiske salg startet! Sjekk det ut her

Alt du behøver å vite om PHA-syre

PHA-syren har siden noen år tilbake vært en skikkelig snakkis i hudpleieverden. Dette er en fuktbindende ingrediens som styrker hudbarrieren og er en antioksidant. Langsiktig bruk av PHA-syre resulterer i en mer hydrert hud med strålende sunn glød.
Del

HVA ER PHA-SYRE?

Poly Hydroxy Acid, også kalt PHA-syre, er en mild type eksfoliering, noe som gjør at den er optimal for en sensitiv hud. Også hudtilstander som eksem eller rosacea kan bruke denne milde syren for å få glød og binde fuktighet til huden.

PHA-syren kjennes som glukonolakton og laktobiontsyre i ingredienslisten.

HVA HAR SLAGS EFFEKT HAR PHA-SYRE PÅ HUDEN?

PHA-syren ligner kjemisk og funksjonelt AHA-syrer (f.eks. glykolsyre), men den signifikante forskjellen mellom syrene er at PHA har større molekylære strukturer, noe som begrenser dens evne til å trenge inn i huden med mindre irritasjon på kjøpet.

PHA-syren gir en mild, men fortsatt effektiv eksfoliering som gir huden synlig glød. Den hjelper også til med å balansere hudens fuktighetsnivåer og har en antioksidanteffekt. På grunn av at den er så mild passer PHA-syren til alle hudtyper og hudtilstander.

I HVILKE PRODUKTER FINNES PHA-SYRE?

Et produkt med PHA-syre kan adderes til alles rutine. Det finnes i alt fra rengjøring til serum og krem, så her kan du velge det produktet som passer din rutine og de behovene huden din har.

Rengjør huden med Deep Clean AHA Cleanser - en herlig skummende rens med både AHA og PHA-syrer for en frisk og dyprengjørende effekt. Bruk daglig hvis huden din er mer motstandsdyktig, alternativt som en dyprengjøring et par ganger i uken for en tørrere og mer sensitiv hud.

Bestselgende serumet Exuviance Radiance Serum er fulladet med nettopp PHA-syre og passer i alles rutine for glow og fuktighet.

Vil du addere PHA-syre i form av en krem, er Overnight Transformation Complex et fint alternativ: en fuktighetsgivende og beroligende nattkrem som mildt eksfolierer huden på natten med PHA-syre og får deg til å våkne med glød og en plumpet og styrket hud.

Del

Les mer

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024