Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

5 måter å bli kvitt hard hud på føttene

Ved å peele bort døde hudceller og myke opp føttene med en pleiende krem og en fuktighetsgivende fotmaske, er hard hud på føttene snart en saga blott. Her tipser vi om 5 måter å gjøre harde føtter fløyelsmyke igjen.

Føttene våre er kroppsdeler som bærer oss gjennom livet, og de fortjener derfor ekstra mye kjærlighet og omsorg. Men det meste av dagen er de presset ned i sko. I løpet av dagen løper de kanskje rundt på kontoret i høye hæler, og når ettermiddagen begynner å nærme seg, hopper du kanskje i treningssko for å trene på tredemølle. Det konstante trykket på føttene gjør at føttene dine får hard hud, såkalte træler, noe som kan oppstå både på hælene og tærne. Men med oppmykende krem, eksfolierende peeling, pleiende balm og luksuriøse fotmasker kan du effektivt fjerne hard hud og gjøre føttene fløyelsmyke igjen. Tapp i et varmt fotbad etter dagens lange skole- eller arbeidsdag, og stell føttene i ditt eget hjemmespa. Her har vi samlet produktene som fjerner hard hud på føttene.

Fil med fotfil

Fotfilen er et effektivt redskap når du vil fjerne hard hud på føttene hjemme hos deg selv. Pass på å gi deg selv velfortjent egentid når du filer føttene, og tapp i et varmende fotbad. Fotbad er dessuten en perfekt måte å myke opp og forberede huden på før du begynner å file. Fil områdene der hardhetene er mest fremtredende, for eksempel hælene og tærne.

Eksfolier med fotpeeling

En fotpeeling som inneholder syrer, for eksempel salisylsyre, åpner opp hudens øverste lag. Hvis du foretrekker mekanisk peeling i form av korn, kan du også bruke det til å massere bort hard hud på både hæler og tær. I tillegg til salisylsyre, som er en type BHA-syre, kan man også bruke fotpeeling med AHA- og PHA-syrer. Du kan også prøve et produkt som kombinerer disse syrene, for å få en trippelvirkende effekt.

Myk opp med fotkrem

Fotkrem er perfekt for å myke opp harde føtter. Brukes direkte på området der du har hard hud, eller etter fotbad og fotpeeling for å få ekstra myk hud. Se etter ingredienser som gir mye fuktighet, for eksempel kokosolje og sheasmør, eller fuktighetsbindende glyserin. Fotkremen kan gjerne være tykk for å gi huden rikelig med fett og fuktighet.

Plei med balm

Balm har en smøraktig konsistens som smelter inn i huden og er perfekt å bruke på tørre områder som trenger ekstra pleie. Områder som kan bli spesielt tørre, og som ofte får hard hud, er hælene og siden av stortærne. Smør inn disse stedene med pleiende balm når du opplever at huden er ekstra sliten.

Fuktboost med fotmaske

Plasser foten i en fuktighetssokk når du vil gi huden en skikkelig fuktighetsboost. Sokken er enkel og praktisk å bruke ettersom den ikke klisser. Dessuten har den en varmende effekt, slik at produktet lettere absorberes av huden. Hvis du foretrekker å bruke en fotmaske som ikke trenger å skylles av, finnes det fotmasker som smøres inn på føttene og absorberes uten søl.
Tips! Bruk fotmasken over natten for en ekstra fuktighetsboost, og våkne opp med fløyelsmyke føtter som er klare til å bære deg gjennom dagen.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331