Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Øyevippeserum & Øyevippenæring

21 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Også øyenvippene og øyenbrynene kan trenge litt ekstra omsorg iblant. Til tider kan øyenvippene føles tynne og korte. Få lengre og mer tettvokste øyenvipper ved hjelp av øyenvippeserum. Et øyenvippeserum inneholder flere velgjørende ingredienser og vitaminer som bidrar til å stimulere veksten av øyenvipper og gir dem næring. Endelig kan du slutte å drømme om lange, mørke vipper – men faktisk våkne opp med dem!

Det finnes også spesialprodukter for øyenbryn. Et øyenbrynsserum virker på samme måte som et vippeserum og bidrar til å fremme den naturlige hårveksten. Etter regelmessig bruk vil øyenvippene og brynene føles tettere og oppleves som fyldigere og lengre. Mange vet jo hvordan det var med overnappede bryn på tidlig 2000-tallet. Nå er det gjerne store naturlige og fyldige bryn som gjelder. Endelig finnes det produkter som får brynene til å gro! Det finnes også kombinasjonsprodukter som passer utmerket for både øyenbryn og -vipper.

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331