Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Tre trinn til hud med maksimal glød

Å spise mye bær og brokkoli samt sørge for å få nok søvn er et godt Utgangspunkt når du vil ha hud med maks glød, men det er også viktig å velge riktige hudpleie- og makeupprodukter. KICKS forteller deg hvordan!

1. Velg riktig hudpleie

At vi ønsker oss sunn hud med en naturlig vakker glød, er ingen ny trend – tvert imot. Før ble det kalt ferskenhud, nå sier vi glød. Forutsetningene er imidlertid de samme: Vi må ta vare på huden. Første bud er selvsagt å sove godt, drikke nok vann og spise mat med mye antioksidanter, som frukt og grønt (spesielt bær). I tillegg er hudpleien viktig. Skal du få hud med maks glød, må du holde hudoverflaten glatt og fri for døde hudceller samt sørge for fuktighetsbalanse. Eksfolierende produkter – som peeling av ulike slag, og fuktighetsgivende serum, ansiktsmasker og hudkremer – gjør jobben! 

2. Underlag med frisk glød

Når huden er grundig eksfoliert og fuktet, er det på tide å forsterke den naturlige gløden – og fuske frem enda mer glød – ved hjelp av makeup. Grunn med en glødgivende primer, for eksempel primerolje. Påfør den enten over hele ansiktet eller på utvalgte punkter som kinnbeina og nesebeinet. Du kan også bruke din vanlige primer og blande i noen dråper primerolje for å skape ekstra glød. Velg så en foundation med glødgivende virkning. Nå finnes det både lettere varianter som minner om BB-kremer og fargede dagkremer, og mer dekkende produkter som likevel gir naturlig glød. Uansett hva du velger, kan det være lurt å påføre makeupunderlaget med en fuktet makeupsvamp. Da blir resultatet naturlig og jevnt, og hudens naturlige glød skinner gjennom. Samtidig unngår du at makeupen føles og ser for tykk og kladdete ut.

3. Velg riktig higligther

Highlighter, illuminator, luminizer, glow enhancer…kjært barn har mange navn, og i dette tilfellet også mange former og konsistenser. Enten du velger stift, flytende krem eller pudder (fås både presset og løst), vil highlighteren inneholde lysreflekterende og skinnende partikler som gir huden den etterlengtede gløden. Hva slags highlighter du velger, er egentlig en smakssak. Generelt sett er flytende kremer og stifter gode alternativer dersom du har tørr hud, mens pudderbaserte highlightere kan gi et mer holdbart resultat hvis du har fet hud. Påfør highlighter på kinnbeina og hakespissen, langs nesebeinet, over amorbuen og øyenbrynene, innerst i øyekrokene og ved tinningene hvis du vil at resultatet skal se ut som naturlig glød. Let’s glow, girl!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331