Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SPF-mist – slik bruker du den på beste måte

Beskyttende, pleiende og oppfriskende. Når solstrålene kommer fram, er solmisten et uunnværlig produkt både i strandnettet og i jobbvesken. Spray for å gi huden en ekstra dose næring samtidig som du blokkerer for skadelige UV-stråler. Vi forteller deg hvordan du bruker solmist på best mulig måte!

Det er ikke bare i de varme sommermånedene vi må beskytte oss mot sterke solstråler – solen er sterk også om våren og høsten. Dessuten reflekterer gnistrende snø UV-stråler, noe som gjør at solen blir ekstra sterk på kalde vinterdager. Solfaktor er derfor et must i hudpleierutinen – uansett årstid. For at du skal få så effektiv beskyttelse mot solen som mulig, bør du påføre solprodukt kontinuerlig i løpet av dagen. Minst hver andre eller tredje time for å være på den sikre siden. Da er det flaks at SPF-misten gjør det hele enklere! I tillegg til at du enkelt kan spraye SPF-mist på ansiktet eller kroppen ved behov, har den en rekke andre smarte bruksområder. KICKS tar opp noen av dem nedenfor.

Praktisk touch-up
Selv om du smører deg inn med solkrem før du går ut, vil effekten av kremen avta i løpet av dagen. For at du skal få fullgod UV-beskyttelse, må du derfor påføre solprodukt kontinuerlig. SPF-misten er derfor perfekt å ha i håndvesken når du trenger å fornye solbeskyttelsen.

Solsikret makeup
En solmist gir en usynlig finish som ikke klisser, og som gjør at du enkelt kan bruke den over makeup. Spray på en SPF face mist som et siste steg for å fiksere makeuplooken samtidig som du beskytter huden mot skadelige UV-stråler.

Innebygd hudpleie
En SPF face mist med hudpleiende egenskaper er perfekt som supplement til hudpleierutinen. Velg mellom en mist som gir huden fuktighet eller glød eller som har innebygd antiaging-hudpleie. La den stå fremme på pulten eller legg den i håndvesken så det er lett å ta den fram og spraye ved behov. Eller du har kanskje en favoritt-dagkrem uten solfaktor? Smør kremen over ansiktet og avslutt med å spraye en SPF face mist over, i stedet for å bytte kremen ut med et produkt som inneholder solfaktor.

Beskytter håret
Mange glemmer at håret og hodebunnen også må beskyttes mot varme solstråler. En SPF-mist tilpasset hår er takket være sin lette konsistens ideell å bruke for å beskytte håret. Vil du også lukte godt? Velg en SPF-mist med innebygd parfyme.

Dette må du tenke på når du bruker din SPF-mist

For at solmisten skal gi huden optimal beskyttelse, er det viktig å bruke den på riktig måte. På samme måte som med solkrem gjelder det å påføre SPF-misten på riktig måte for at den UV-blokkerende effekten skal være fullgod. Her kommer noen tips som gjør det enkelt og sikkert å bruke SPF-mist.

Shake it up!
Rist SPF-misten før du påfører produktet . Det gjør at ingrediensene blandes sammen med UV-beskyttelsen og gjør effekten av beskyttelsen sterkere. Deretter er det fritt fram å spraye ansikt eller kropp.

Spray i vei
I løpet av dagen vil effekten av solmisten avta, derfor bør du spraye kontinuerlig for å få en fullgod beskyttelse. Påføres minst én gang i timen for optimal beskyttelse – og alltid etter at du har badet.

Doble beskyttelsen
I likhet med de andre solproduktene bør solmisten gi beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler for å redusere risikoen for å bli solbrent. Sørg for at misten har bredspektret beskyttelse og høy solfaktor (gjerne SPF 30 eller mer) –  da kan du være sikker på at den beskytter huden på beste måte.

Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331