Trinn for trinn: Slik bruker du gellakk hjemme – KICKS - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Member Deal: I dag får du 20% på kjøp over 600 kr på kicks.no! Logg inn eller bli medlem og angi koden JUNE20 i kassen. Gjelder ikke i butikk. 

Legg gellakk hjemme: Trinn for trinn-guide!

Du har vel ikke gått glipp av gellakk, neglelakken som både gir neglene fantastisk glans og som holder i flere uker? KICKS viser deg hvordan du legger en trendy og holdbar manikyr med gellakk selv.
1
Del

Hva er manikyr med gellakk?

Forskjellen mellom en “vanlig” manikyr og en manikyr med gellakk er at gellakk gjøres med en spesiell gel som er tykkere enn vanlig neglelakk. En gelneglelakk tørker heller ikke av seg selv, men må herdes under en UV-lampe. Fordelen med en gelmanikyr er at den er mer motstandsdyktig mot slitasje og holder betydelig bedre enn en manikyr med vanlig neglelakk. En skikkelig god gelmanikyr, som er lagt, og herdet, i flere stadier, kan vare i fire-fem uker. Hos KICKS finner du selvfølgelig et bredt utvalg av produkter som hjelper deg å legge en gelmanikyr hjemme, både i din nærmeste KICKS-butikk og på nettet. Vi tilbyr også et stort utvalg av andre negleprodukter, som neglelakk, neglefiler, neglelakkfjerning og neglepleie. Velkommen til å handle i din nærmeste KICKS-butikk eller på nettet!

Trinn 1: Fil

Alle fine manikyrer starter med velformede negler, det gjør også manikyr med gellakk. Skyv forsiktig ned neglebåndene med en neglepinne og form deretter frem ønsket negleform med en neglefil.

Trinn 2: Rengjøre

Manikyren med gellakk vil både feste bedre og få et jevnere resultat hvis neglene er frie for gamle neglelakkrester og annen smuss. Tørk derfor først av med neglelakkfjerner og følg gjerne opp med en vanlig håndvask med såpe og vann. Tørk tørt med et mykt frottéhåndkle.

Trinn 3: Underlakk

En underlakk er en god investering fordi den både gir neglen et beskyttende lag med vakker glans og en jevnere overflate. Mal gjerne neglene dine i tre drag. Start midt på neglen, og påfør deretter lakken på henholdsvis høyre og venstre side.

Trinn 4: Lampe

Den store forskjellen mellom en vanlig manikyr og en manikyr med gellakk er en UV-lampe, som er nødvendig for at gellakken skal tørke raskt og få et mer slitesterkt og holdbart resultat. Etter hvert trinn i en manikyr med gellakk er det derfor avgjørende at du legger neglene under en UV-lampe for å tørke og herde gelmanikyren. Etter underlakken er det med andre ord på tide med en dose med UV-lampen.

Trinn 5: Lakke

På tide å lakke neglene dine i valgfri nyanse. Akkurat som med underlakken er profftipset å lakke neglene i tre drag. Start midt på neglen og påfør deretter lakken på henholdsvis høyre og venstre side. La tørke i UV-lampen. Hvis du vil ha en jevnere farge, kan du legge et ekstra lag og deretter herde med UV-lampen. Psst! Hvis du vil ha enda bedre holdbarhet, lakk litt over tuppen av neglene når du legger det andre laget.

Trinn 6: Ekstra prikker eller mønster

Hvis du vil legge til unike mønstre eller fine prikker på manikyren ditt, gjør du det nå. Det er lurt å tegne mønstre eller dutte på prikker med en skarp neglepinne, også kalt orangepinne. Ikke glem å herde i UV-lampen!

Trinn 7: Topplakk

En overlakk bekytter manikyren med gellakk mot slitasje og gir den bedre holdbarhet, samtidig som topplakken også byr på fin glans. Mal i tre drag, akkurat som tidligere, og avslutt med UV-lampen. Føles neglene litt klissete? Avslutt med en rengjørende cleanser som også gir litt ekstra glans.

 

Trinn 8: Slik fjerner du gellakken

Er du lei av manikyren med gellakk og vil fjerne den? Det kan føles fristende, men unngå å “dra av” manikyren fra neglene dine, fordi det kan skade neglene under fargen og føre til at de blir tørre og følsomme. Du trenger en neglelakkfjerner som inneholder aceton (et must!), bomullsdotter eller bomullspads og aluminiumsfolie. Dynk hver bomullspad eller bomullsdott i acetonremover, legg en på hver negl og pakk hver negl inn i aluminiumsfolie. La virke i 10–30 minutter. Fjern deretter gellakken forsiktig. Aceton har en uttørkende effekt på negler og hud, derfor er det lurt å følge opp med mykgjørende neglebåndsolje og fuktighetsgivende håndkrem.

Shop the look

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024