Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Glazed donut nails: Slik fikser du negler inspirert av Hailey Bieber

Vil du ha en naturlig manikyr som gir neglene vakker glød? Da er Hailey Biebers trendy manikyr glazed donut nails et like fint som enkelt valg. KICKS viser deg hvordan du lager glazed donut nails selv.

Hva er glazed donut nails? 

Glazed donut nails er, på enkel norsk, en naturlig manikyr forsterket med perlemorskimrende pigmenter. En effekt som skal bringe tankene til blanke, glaserte smultringer. Manikyren glazed donut nails har tatt verden med storm. Ikke bare har den over 24 millioner visninger på den sosiale plattformen TikTok, også trendy Hailey Bieber valgte å premierevise manikyren på Met-gallaen i New York denne våren. Nå har modellen og entreprenøren valgt å gjøre glazed donut nails til sin signatur. Vi tør å påstå at glazed donut nails er sesongens hotteste negletrend. Og det beste av alt? Du kan enkelt få den til selv, hjemme på badet. KICKS viser veien til glazed donut nails!

Trinn 1: Rengjør

Det meste i skjønnhetsverdenen, inkludert manikyr, starter med en god base. Derfor bør du sørge for at neglene er tørre og rene fra smuss og gamle neglelakkrester. Vask hendene i lunkent vann og fjern gammel neglelakk med neglelakkfjerner. Så trykker du forsiktig ned neglebåndene med en manikyrpinne, og former neglene til ønsket form med en neglefil.

Trinn 2: Tid for underlakk

Påfør en ufarget underlakk, som både beskytter neglen og får manikyren til å vare lenger. Hvis du har ujevne negler, kan en såkalt ridge filler også være en god i idé i dette trinnet. La tørke. Proffstips? Mal neglene i tre drag. Start midt på neglen og påfør deretter lakken på henholdsvis høyre og venstre side. La tørke ordentlig, i minst tre minutter, før du fortsetter til neste trinn.

Trinn 3: Bland lakk & male neglene

Har du ikke perlemorskimrende neglelakk hjemme? Ikke noe problem. Du kan enkelt blande en egen “glaze” med en lys transparent neglelakk og en skimrende neglelakk. Bland neglelakkene på en hard og flat overflate som ikke er følsom for neglelakk. Et tips er å blande dem på et vanlig A4-ark ved hjelp av en rengjort neglelakkpensel. Siden neglelakk tørker raskt, er det også lurt å blande en egen miks for hver enkelt negl. Når du er ferdig, bør du la neglene tørke lenge, helst i ti minutter eller mer

Trinn 4: Avslutt med overlakk

Fullfør hele opplegget med å legge en gjennomsiktig overlakk, det gir et beskyttende lag på neglene og får din trendy glazed donut nails-manikyr til å holde enda lenger. Føler du deg litt tørr? En dose håndkrem gir hendene en deilig fuktighetsboost og en lett glanset effekt.

 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331