Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Valentinesdag 2022: Tips til romantisk gave

Vi hjelper deg å finne den perfekte gaven til valentinsdagen 2022. Gi en klassisk romantisk gave som blomster eller konfekt i en overraskende versjon! Få inspirasjon fra våre valentinesdagstips til kjæresten din, eller til en annen som trenger litt ekstra kjærlighet.

Romantiske parfymer

Se flere

Gi kjæresten din blomster som holder seg lenge, i form av blomstrende duftnoter. Ikke bare varer duften lenger enn den fra friske blomster – man kan dessuten ta den med seg overalt. En parfyme som minner om denne romantiske dagen er en romantisk gave for valentinesdag. 

Fristende sjokolade

Se flere

Sjokolade er en søt og klassisk valentinsgave. Hvorfor ikke gi søtsaker i en sukkerfri variant, for eksempel en sjampo med kakaoduft eller en fristende krem? Kombiner gjerne din skjønnhetssjokolade med ekte sjokolade som dere kan nyte sammen. 

Middag med levende lys

Se flere

Bytt ut middagens levende lys og sprudlende champagne med velduft som sprer en følelse av luksus. Desserten er både herligere og koseligere hjemme, for eksempel i form av en delikat body lotion med duft av franske makroner eller crème brulée.

Glitrende smykker

Se flere

De fleste setter pris på smykker, og ingenting slår glitter med godlukt! Sats på et smykke til badet til valentinsdag. En fin flaske med en herlig duft er en gave som blir satt pris på av både han og henne. 

Avslappende spa-dag

Se flere

Hjemme-spa er minst like populært som dyre spa-besøk. Stell i stand hjemmekos med avslappende produkter som dere begge har glede av. Slapp av med en film eller i varmt boble bad med matchene ansiktsmasker og skjem bort deg selv med dyprensende ansiktspleie som gir mye glød. 

Litt ekstra kjærlighet

Se flere

Et produkt med litt kjærlighet i navnet er ekstra hyggelig som gave på valentinsdagen. Velg blant romantiske dufter, hudpleie og makeup som hyller kjærligheten.

Gavetips

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331