Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Proffenes beste hacks for en fin base

Spør hvilken som helst makeupartist om hva som er aller viktigst for en proff makeup, så kommer alle til å svare det samme – basen! KICKS’ makeupartister deler sine smarte makeupknep, som gjør basen enda finere.
Del

Concealer som sitter

Hvis concealeren ikke sitter til tross for at du fikserer med pudder, kan du prøve å grunne med litt øyeprimer. Det får concealeren til å sitte på plass lenge, uten å legge seg i folder. Jeg bruker det samme trikset når foundation ikke vil feste på nesetippen eller haken. Min favoritt er Smashbox’ øyeprimer.

Åsa, Makeupartist KICKS Hovedkontor

Fikserende fukt

Mitt beste tips for en litt tørrere hud er å bruke en fuktighetsgivende setting spray sammen med en fuktig makeupsvamp. Spray over din ferdige base og jobb den deretter inn med makeupsvampen så får du både fiksering, fukt og glød samtidig. Min favoritt er Prep + Prime Fix + fra MAC sammen med en av sminkesvampene fra Flaer.

Ebba, Makeupartist KICKS Kundeservice

Oppkvikkende pudder

Jeg liker å bruke et pudder med en litt rosa tone under øynene i stedet for en transparent variant. Det gir en mye mer våken look. Legg pudderet med pudderkvast eller en stor makeupsvamp. Det pudderet jeg synes er best å bruke under øynene er Silver Dusk fra MAC.

Jewan, Makeupartist KICKS Kundeservice

Naturlig med serum

Når jeg vil ha en litt lettere foundation, pleier jeg å blande den med 2−3 dråper av mitt favorittserum. Det gjør resultatet jevnt, naturlig og glødende. Min beste kombinasjon er Double Wear Stay-In-Place Makeup + Advanced Night Repair, begge fra Estée Lauder.

Petra, Makeupartist KICKS Sosiale medier

Del

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022