Hva er profesjonell hudpleie? - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30% - bland fritt mellom alt fra Clinique, Estee Lauder, Smashbox & Origins. 

tre hudterapeuter

Hva er profesjonell hudpleie?

Har du fundert på hva profesjonell hudpleie egentlig innebærer, eller er du kanskje klar for å ta rutinen din til neste nivå, men vet ikke helt hvor du skal starte eller hva slags produkter du skal bruke? Nå avklarer vi endelig hva profesjonell hudpleie er og hva som gjør at man ikke kan slutte når man først har begynt - resultatene er fantastiske!
Del

HVA ER PROFESJONELL HUDPLEIE?

Profesjonell hudpleie inkluderer produkter og varemerker som distribueres via salinger og klinikker av kvalifiserte hudterapeuter eller hudleger. Denne kategorien er formulert for å møte spesifikke hudbehov og løse forskjellige hudproblemer.

HVA KJENNETEGNER PROFESJONELL HUDPLEIE?

Profesjonelle hudpleieprodukter gir raske og merkbare resultater. Produktene tilbyr høyere konsentrasjon av ingredienser og er rettet mot å løse spesifikke hudproblemer som fine linjer og rynker, ujevn hudtone, akne, hyperpigmenteringer eller redusert elastisitet. Produktene er designet for å gi målrettede løsninger, snarere enn å kun tilføre huden grunnleggende pleie.

HVORFOR SKAL MAN INVESTERE I PROFESJONELL HUDPLEIE?

Profesjonell hudpleie tilbyr avanserte formuleringer, patenterte ingredienser og resultater basert på nøye forskning. Det innebærer at du får effektive produkter som er designet for å møte individuelle behov og mål for optimal hudhelse.

Investeringen i profesjonell hudpleie er også en måte å få tilgang til avansert ekspertise. Hos Skincity får du guiding og hjelp av våre utdannede hudterapeuter for å finne profesjonelle hudpleieprodukter tilpasset din hud.

Er du nysgjerrig på profesjonell hudpleie, men vet ikke hva som passer deg eller hvor du skal begynne? Få hjelp av våre hudterapeuter her!

Våre bestselgende produkter innen profesjonell hudpleie

Del
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024