Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Hudpleie som jobber mens du sover

Natten er den beste tiden på døgnet til å pleie huden din. Vi forklarer hvorfor du trenger produkter som jobber om natten, i rutinen din.

Uttrykket skjønnhetssøvn kunne ikke vært mer treffende enn når det gjelder huden. Natten er nemlig den tid på døgnet når huden drar aller størst nytte av hudpleieprodukter. Vitaminer, næringsstoffer og andre ingredienser blir tatt bedre opp om natten enn om dagen. Om natten jobber også huden for fullt med å reparere seg, og har godt av ekstra hjelp i form av nattilpassede produkter. Dessuten påvirkes ikke huden av ytre faktorer som UV-stråling, forurensning og vind i ditt beskyttede soverom, og dermed kan produktene få jobbe i fred. Byss huden i søvn med disse fire grunnleggende stegene i din kveldsrutine, så får huden en skikkelig boost mens du sover. Sov godt!

Rengjøring

Shop rengjøring

Å sove med makeup er en av de største skjønnhetssyndene. Først når du har renset huden for makeup og smuss som har samlet seg på hudoverflaten i løpet av dagen, er den klar for resten av rutinen. Start med øyesminken, som fjernes best med makeupfjerner eller micellarvann. Rens deretter hele ansiktet med et renseprodukt for din hudtype.

Skreddersy skjønnhetssøvnen med rett serum

Shop serum

Med serum kan du skreddersy hudpleierutinen. Serum har mindre molekyler enn krem og kan derfor gjøre nytte lenger nede i huden. Det har derfor mye å si hvilket produkt du velger. Ingredienser som retinol og AHA-syre brukes med fordel om natten, mens for eksempel vitamin C og antioksidanter er bedre på dagtid. Også ansiktsoljer kan det være en fordel å bruke om kvelden hvis huden din lett blir blank.

Øk fuktnivået med nattkrem

Shop nattkrem

Den viktigste oppgaven til nattkrem er å tilføre fuktighet og reparere hudens barriere etter den uttørkingen som har skjedd i løpet av dagen, samtidig som kremen låser serumet inne i huden. Husk også å skjemme bort den sensitive huden rundt øynene med fuktighetsgivende øyekrem, så holder du tørrhetslinjer borte.

Favorittene som oppfyller drømmene dine

Shop maske

Utvid nattrutinen med peeling og nattmaske en gang eller to i uken. Å våkne etter å ha sovet med en mykgjørende ansiktsmaske som har virket over natten, er som en drøm!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331