Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Hudpleie fra havet

Styrkende plankton, marint kollagen og fuktighetsgivende alger er noen av ingrediensene fra verdenshavene som huden din elsker. Sjekk ut noen av favorittene som henter kraften sin fra det store blå!

Klimanøytralt

Supermodell Miranda Kerrs merke Kora Organics beskriver produktene sine som klimanøytrale. Den økologiske og 100 % veganske hudpleien inneholder blant annet ulike typer alger, som Active Algae Lightweight Moisturizer Day Cream med grønne alger og isbrevann fra Sveits. Kremen er også påfyllbar, slik at du slipper unødvendig emballasje når din første boks er slutt.

Fuktboostende alger

I Marine Hyaluronics Serum fra The Ordinary er havet virkelig til stede på innholdslisten. Ikke bare inneholder den røde alger fra Hawaii, blågrønne alger og sakkarider fra marine bakterier – alt vannet i dette lett fuktighetsgivende serumet er også fra vannreservoarer som er marint utvunnet.

 

Omtanke for korallrevene

Alle produkter fra australske Bondi Sands er ”reef friendly”, det innebærer blant annet at deres produkter ikke inneholder ingredienser som skader korallrevene. I solbeskyttelsen deres er det fuktighetsgivende alger, som er høstet på en bærekraftig måte.

Kjærlighet til verdenshavene

Det veganske hudpleiemerket One Ocean Beauty bruker aktive marine ingredienser, som marint kollagen og ulike typer alger, fra alle verdens hav. Merket jobber ikke bare for bedre hud, men også for et friskere miljø i havet globalt. I den fuktighetsgivende og glødgivende ansiktsoljen Ultra Hydrating Algea Oil finner du vitaminrik havsalat, olje fra mikroalger med omega-9 og olje fra jojoba, mandler og argan.

Pleiende plankton

Biotherm er kjent for sin styrkende superingrediens Life Plankton, som gir huden næring, vitaminer, proteiner og lipider. I denne kremen kombineres den med oppstrammende røde alger, peptider og kollagen, slik at huden både blir glattere, oppfrisket, får mer fuktighet og blir full av glød.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331