Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Hudpleie for kropp og ansikt

Etter sommerens soling, bading, strandlek og sene kvelder har huden ofte et stort behov for omtanke. KICKS forklarer hvordan du ved hjelp av eksfoliering kan gi huden ekstra mye omsorg – og gjøre den ekstra myk og glødende – før høsten.

Hudpleie for ansiktet

Kjøp her

Huden i ansiktet er tynnere og mer sensitiv enn på resten av kroppen. Derfor er det viktig å bruke produkter som er beregnet på ansiktet for å unngå blant annet irritasjon. Hvis huden er veldig ømfintlig, kan et produkt med skrubbekorn være for grovt. Da er det bedre å bruke en syre. Husk også å påføre et fuktgivende serum etterpå som trenger dypt inn i huden og gir fuktighet innenfra.

Fra topp til tå

Kjøp her

Det er deilig å føle varme solstråler rett på huden – men det har også en uttørkende effekt. Så etter denne lange, solfylte sommeren er det på tide å gi huden en fuktighetsgivende storrengjøring! En kroppsskrubb med korn fjerner døde hudceller og setter fart på blodsirkulasjonen. Etterpå er det viktig å tilføre fuktighet med en lotion eller krem, slik at huden får glød igjen. Du kan også velge et kroppsprodukt med AHA-syre, som tryller bort døde hudceller enten i dusjen eller mens du sover, slik at du våkner opp med myk hud med herlig glød.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331