Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Hudpleie for deg som er gravid eller ammer

Er du gravid eller ammer? Da er det visse ting det er lurt å tenke på i hudpleierutinen din. KICKS forteller deg hvilke produkter som fungerer og hvilke du skal unngå. I tillegg anbefaler vi produktene som gjør hudpleierutinen din enda bedre.

Hudpleierutinen endres gjennom livet, og i forhold til sesongen. Dette gjelder også når kroppen gjennomgår store endringer, som under en graviditet. Hudpleierutinen må rett og slett tilpasses hudens behov akkurat nå. Under en graviditet er huden din ekstra sensitiv, og det er noen hudpleieingredienser det er best å unngå. KICKS forteller deg hvordan du endrer hudpleierutinen din under en graviditet, og lister opp ingrediensene som ikke skal brukes under graviditet og amming.  

Dette skal du unngå når du er gravid 

Retinol 

Retinol er en hyllet hudpleieingrediens som mange er glad i. Den har vitenskapelig bevist positiv effekt på mange vanlige hudproblemer som pigmentering, fine linjer og akne. Under en graviditet er dette dessverre en ingrediens som man i følge leger og dermatologer skal unngås.  

Salisylsyre 

Den populære hudpleieingrediensen BHA syre, også kjent som salisylsyre, skal unngås under graviditet. Ingrediensen har en antiinflammatorisk effekt og finnes hovedsakelig i produkter for akneutsatt hud. Under graviditeten bør man være forsiktig med alle syrer, spesielt BHA. Velg i stedet en enzympeeling eller en peeling med korn. Du bør imidlertid unngå kornpeeling hvis du har sensitiv hud, rosacea, eksem eller akne. 

Parfyme 

Når du ammer eller er gravid, er parfymefrie produkter et godt valg. Både fordi huden din er mer sensitiv enn vanlig, men også fordi parfyme kan være slitsomt for deg som er gravid. Dette gjelder også når barnet ditt er nyfødt og er nær huden din de første månedene for eksempel når du ammer. På kicks.no finner du parfymefrie skjønnhetsprodukter innen både hud- og hårpleie.  

Her er produktene som gjør hudpleierutinen din bedre 

Er gravidgløden ikke-eksisterende? Uansett om du synes at huden din har blitt bedre eller verre, fortjener huden ekstra mye kjærlighet under graviditeten. Skjem deg bort med disse hudpleiefavorittene i rutinen din. 

Beskyttende SPF 

Pigmentering og melasma (en form for pigmentering) er vanlig under graviditet, og skyldes hormonforandringer i kroppen. Pigmentering trigges av UV-stråling, derfor er SPF ekstra viktig. Velg høy solbeskyttelse til både ansikt og kropp for å unngå pigmentflekker. 

Skånsom rengjøring 

En rens som rengjør huden din på en skånsom måte er det perfekte valget for deg som skal bli mamma. Velg en mild rens som inneholder ingredienser som for eksempel fuktighetsgivende panthenol eller beroligende allantoin.  

Fuktighetsgivende produkter 

Under amming, og også til en viss grad under graviditeten, blir huden din tørrere enn vanlig. Derfor er det en god idé å bruke produkter som maksimerer fuktighet i alle trinn av hudpleierutinen din. Sats på serum, kremer og masker som inneholder fuktighetsgivende ingredienser, som for eksempel hyaluronsyre, squalane eller glyserin, for å holde huden godt. Og ikke glem å drikke mye vann! 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331