Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Hickaps beste produkter finnes hos KICKS!

God hudpleie og sminke trenger ikke å være dyrt. En påstand som det svenske skjønnhetsmerket Hickap har bevist igjen og igjen. Hos Hickap finner du profesjonelle produkter som både gjør stor forskjell for huden og hjelper deg å legge en perfekt makeup. I tillegg er produktene fra Hickap fulle av nyttige og hudpleiende ingredienser, som styrkende niacinamide, fuktighetsgivende hyaluronsyre og beskyttende antioksidanter. For å nevn noe! Hos KICKS kan du handle de beste produktene som Hickap har å tilby. Her er produktene som er storfavoritter hos oss!

Den meste populære og bestselgende hudpleien og makeupen fra Hickap

For en roligere og mattere hud

Vegansk setting spray og primer som både gir huden en matt finish og fikserer makeupen, samtidig som den virker beroligende og fuktighetsgivende. I tillegg gjør den porene mindre fremtredende. Blant ingrediensene er grønn kaviar fra alger, som er rik på vitamin A og vitamin C. Et godt valg for alle hudtyper.

Gir perfekt glød

Glødgivende primer og dagkrem i ett som både gir fantastisk glød og gir huden en holdbar base. Denne veganske favoritten kan brukes både alene eller under annen makeup. Den lette formelen inneholder blant annet ulike typer hyaluronsyre samt pleiende condurangomelk og er et godt kjøp for alle hudtyper.

For dramatiske vipper

Vegansk mascara som gir både vakker lengde, dramatisk volum og perfekt definisjon fra rot til tupp. Kullsvarte pigmenter og spesialdesignet kost rammer effektivt inn øynene uten å smitte av eller drysse. Inneholder også hudpleiende ingredienser som vitamin C, polysakkarider og vitamin E som bidrar til å pleie og gi volum til vippene. En luksuriøs mascara som kan påføres flere ganger for skreddersydd intensitet.

Fuktmettet glød

Fuktighetsgivende og glødgivende ansiktsserum som gir huden en perfekt “dewy” effekt. Ved hjelp av blant annet lysreflekterende pigmenter samt både lav- og høymolekylær hyaluronsyre, får huden en intens glød som varer lenge. Inneholder også beskyttende karotenolje og gjenoppbyggende marint antarcticine. Et godt valg for alle hudtyper.

For et profesjonelt resultat

Veganske sminkekoster med syntetiske børstehår av høy kvalitet, utformet for å gi en ekstra myk og behagelig påføring uten å irritere huden. I tillegg bidrar de til å fange opp riktig mengde sminke, slik at det blir lettere å få et strålende og profesjonelt resultat. Classic Eye Set er alle koster du trenger for å påføre makeup som en ekte proff.

Passer for alle hudtyper

Ansiktskrem som gir pleie og beskytter huden døgnet rundt. Den intenst fuktighetsgivende formelen er helt vegansk og inneholder blant annet høymolekulær hyaluronsyre, den beskyttende antioksidanten Q10 samt pleiende og beroligende abyssine. Denne dagkremen absorberes lett og gir huden fuktighet i dybden, beskytter mot ytre angrep, har en beroligende og balanserende effekt og forbedrer hudens elastisitet. Et godt kjøp for alle hudtyper.

For vakrere bryn og vipper

Serum som kan påføres på øyevipper og øyenbryn for å gi pleie i dybden og stimulere vekst. Dette effektive serumet gir volum, lengde og tetthet til bryn og vipper ved hjelp av blant annet kraftfulle peptider, beroligende allantoin, grønn kaviar fra alger og fuktighetsgivende hyaluronsyre. Vegansk favoritt som passer for alle hudtyper, også sensitive.

Gir balanse, fuktighet og beskyttelse

Vegansk ansiktsserum som gir huden en klarere og jevnere følelse. Dette høykonsentrerte serumet med hele 10 % niacinamid bidrar til å balansere huden og motvirke urenheter, samt dempe rødhet, synlige porer og pigmentflekker. Inneholder også ekstrakt fra rødkløver, beroligende allantoin, styrkende panthenol, balanserende prebiotika og fuktighetsgivende hyaluronsyre.

For hverdag og fest

Vegansk øyenskyggepalett med 12 høypigmenterte øyenskygger med både matt og skimrende finish. Paletten inneholder et bredt utvalg av nyanser med både lyse og matte varianter samt mer dramatiske og sprakende metalliske farger. Nøye utvalgte toner som både kan skape en perfekt og naturlig hverdagsmakeup eller en litt mer dramatisk og intens kveldssminke. Vaglet er ditt!

Gir fuktighet, beskyttelse og glød

Forfriskende og fuktighetsgivende ansiktsspray som gir både fuktighet, beskyttelse og fin glød. Kan påføres både uten og med sminke på huden når som helst i løpet av dagen, for eksempel når du vil forbedre fuktighetsbalansen eller få mer glød. Inneholder blant annet botanisk grønn kaviar samt fuktighetsgivende sodium PCA. Huden får en roligere følelse med fantastisk glød.

Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331