Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

På slutten av 1970-tallet samlet den franske legen og cellebiologen Michel Tordjman en forskningsgruppe som besto av leger, apotekere, biologer og kosmetologer, og innledet et stort forskningsprogram om hvordan huden eldes. Tordjman ønsket å forstå hvordan aldring påvirker cellene i huden, og hva vi faktisk kan gjøre for å bremse prosessen. Resultatet ble en bioaktiv ingrediens som fikk navnet NCTF – en patentert blanding av 53 ulike stoffer, bl. A. vitaminer, antioksidanter og mineraler samt hyaluronsyre, som finnes naturlig i kroppen, binder fuktighet og gjør at huden holder seg fyldig og spenstig.

– Det tok oss over 15 år å forske oss frem til den perfekte blandingen som gir huden næring og bidrar til at den fungerer optimalt, forklarte dr. Tordjman da KICKS møtte ham i Paris. 

De første 30 årene konsentrerte Filorga seg om estetisk medisin, noe som betyr at NCTF ble laget for å sprøytes inn i huden. Da de i 2007 begynte å lage hudpleieprodukter til hjemmebruk, valgte de å bruke NCTF også i dem. 

– En krem kan aldri gi samme resultat som en injeksjon, men siden hjemmeproduktene inneholder de samme aktive ingrediensene – som har dokumentert virkning på hudens tekstur, elastisitet og fuktighetsnivåer – får du likevel synlige resultater, forklarer doktor Tordjman.

Med NCTF har Filorga skapt hudpleie som virkelig virker – uten at du må gå til lege eller utsette deg for nåler.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331