Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Alt du bør vite om øyekrem med retinol, vitamin C og SPF

Latter, sol og fuktfattig hud er noen faktorer som bidrar til at det oppstår fine linjer rundt øynene. Her er øyekremene som holder huden fast og glatt.

Øyekremen er den beste hjelperen for øynene våre. Den kan skreddersys etter behov og hudtype – og er dessuten utviklet for å være skånsom mot den sarte huden rundt øynene. Faktum er at hvis du bruker et produkt som er beregnet for ansiktet eller kroppen, under øynene, kan det føre til at huden blir irritert fordi konsentrasjonen av ingredienser blir for høy. Men siden det finnes en mengde ulike øyekremer å velge mellom, er det ikke alltid lett å vite hvilken som passer for nettopp dine behov. Hvilken øyekrem er egentlig best å velge hvis du vil minimere og motvirke fine linjer? Nøkkelen er å velge en øyekrem med riktig ingrediens. Her veileder vi deg til de beste øyekremene hvis du vil motvirke og minimere aldringstegn rundt øynene, og forteller hvorfor øyekrem med retinol er en ekte hudpleiehelt.

Øyekrem med retinol er en mester på å motvirke fine linjer

Retinol seilet opp som en favoritt på 1980-tallet etter at forskningsstudier viste at ingrediensen hadde en god antiage-effekt. Det gjør øyekrem med retinol til en ekte hudpleiehelt hvis du vil stramme opp huden rundt øynene, glatte ut fine linjer og forebygge at andre vanlige aldringstegn oppstår. Retinol har nemlig vist seg å ha klinisk effekt også på andre vanlige aldringstegn. Bruk av retinol fører blant annet til en jevnere hudstruktur og reduserer dessuten synligheten av pigmentflekker.

Andre øyekremer med antiage-effekt

Retinol er en ingrediens med stjernestatus når det gjelder antiage, men det finnes også andre øyekremer som har god effekt på kråketær, tørrhetsrynker og linjer rundt øynene. Her lister vi opp andre hudforyngende øyekremer som du kan fylle baderomsskapet med.

Øyekrem med SPF motvirker aldringstegn

Å beskytte huden mot sterke solstråler er et must i enhver hudpleierutine. Solbeskyttelse er viktig å bruke for å beskytte seg mot hudkreft, men det er også en av de beste måtene å motvirke at huden eldes for tidlig.

Øyekrem med vitamin C stimulerer kollagenproduksjonen

Vitamin C er en ingrediens som har vært i rampelyset de siste årene, og som inngår i mange ulike hudpleieprodukter – blant annet øyekrem. I tillegg til at det gir huden en frisk glød, har vitamin C den fantastiske egenskapen at det booster kollagenproduksjonen, noe som igjen gjør huden fastere. Kollagen er nemlig det proteinet som hjelper til med å holde huden elastisk og fuktet. Ved å bruke en øyekrem med vitamin C kan du også minimere synligheten av pigmentflekker.

Fuktighetsgivende øyekrem motvirker tørrhetsrynker

Fukt er nøkkelen til en fresh og sunn hud. Og en fuktfattig hud er som regel mindre fyldig og har et gustent utseende. Hvis du har fuktfattig hud, kan det også vise seg i form av fine linjer og rynker på huden – også kalt tørrhetsrynker. Rundt øynene er disse spesielt vanlige, siden huden er både tynnere og mer følsom der enn i resten av ansiktet. Fukt er derfor en uunnværlig ingrediens i øyekremen hvis du vil forebygge tørrhetsrynker.

Kan jeg bruke øyekrem med retinol eller vitamin C både morgen og kveld?

Du kan gjerne bruke en øyekrem med retinol eller vitamin C både morgen og kveld – men pass på å bruke solkrem med høy solfaktor på dagtid. Retinol har en eksfolierende effekt på huden, noe som innebærer at den blir mer sensitiv. Bruk derfor minst SPF 30 når solen er på sitt sterkeste. Vitamin C på sin side, er en sterk antioksidant som faktisk har vist seg å ha en beskyttende effekt mot frie radikaler, noe som blant annet forårsakes av solen. Derfor kan du med god samvittighet påføre C-vitaminberiket øyekrem om morgenen. Dessuten går det helt fint å bruke de to ingrediensene sammen!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331