Activ Retinol: Nøkkelen til resultater i din hudpleie - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vårt fantastiske salg startet! Sjekk det ut her

Activ Retinol: Nøkkelen til resultater i din hudpleie

Retinol er en ingrediens vi alle elsker og vet gir resultater, og Dermaceutics retinolprodukter er i likhet med resterende produkter fra deres sortiment - supereffektive. Activ retinol er et av våre mest hyllede retinolprodukter og her tar vi et dypdykk inn i akkurat dem.
1
Del

HVA ER RETINOL?

Retinol, en type A-vitamin, er en kraftfull ingrediens innen hudpleie som tilbyr en rekke fordeler. Disse små molekylene trenger dypt inn i huden og jobber effektivt mot fine linjer, hyperpigmenteringer, akne og forstørrede porer. Retinol har en imponerende aldringsforebyggende effekt og fungerer som en potent antioksidant, beskyttende mot frie radikaler. Ønsker du å lese mer om retinol, sjekk ut: Den lille retinolskolen

VEM PASSER ACTIV RETINOL FOR?

Begge Activ Retinol-produktene gir veldig fin effekt på rynker & fine linjer, matt & livløs hud, pigmenteringer og har fuktighetsgivende egenskaper. Men de passer for ulike hudtyper, her er hvilken du bør velge:

Husk på at retinol bør vennes inn i huden. Begynn med hver tredje kveld og øk deretter suksessivt opp bruken.

Activ Retinol 0,5 

For deg som er nybegynner på retinol eller har en mer sensitiv hud, er denne perfekt. Men også for deg som er rutinert, men som ikke ønsker å bruke full konsentrasjon av retinol!

Activ Retinol 1,0

Denne er til den mer robuste huden som er vant til retinol. Det er et svært aktivt produkt med hele 1% retinol, men hvis huden din tåler det vil du se fantastiske resultater.

SUPER-KOMBOS - KOMBINER MED RETINOL

Du kan med fordel kombinere disse produktene med Activ Retinol etter hva din hud trenger.

Reparerende og regenererende

Når man bruker retinol på kvelden anbefales det å følge opp med solbeskyttelse på morgenen. For en tørr & moden hud er dette en perfekt kombo da du får de aldringsreduserende egenskapene av retinolen på kvelden, og næringen og motvirkningen av aldringstegn på dagen med K Ceutic!

Dyprensende nattkrem

 For en akneutsatt hud med tilstoppinger er dette en veldig effektiv kombo! Veksle på dem f. eks. annenhver kveld for å virkelig løse opp tilstoppinger og motvirke nye utbrudd. Dette er ikke en kombo for den sensitive huden.

Passer alle hudtyper

Sørg for at huden er renset godt før du påfører retinolen med Advanced Cleanser som gir en fresh og fuktighetsgivende følelse.

La deg inspireres av hele Dermaceutics sortiment og finn produktene som passer deg og din hud.

1
Del

Les mer

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024