Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Dermaceutic

Dermaceutic tilbyr innovative CE-merkede peelingsystemer og cosmeceuticals med resultater som understøttes av en av bransjens mest omfattende kliniske studier. Produktene tilbyr sikre og effektive løsninger for hver hudtype. Dermaceutic var et av de første cosmeceutical-merkene som utviklet produkter med ingredienser som hyaluronsyre, stabilisert C-vitamin og glykolsyre. Siden den gang har de vært ledende innen cosmeceutical-bransjen når det gjelder å oppdage nye, effektive kombinasjoner av ingredienser innen estetisk dermatologi. Produktene testes klinisk for å sikre effektivitet og sikkerhet, og Dermaceutic er i dag det åpenbare valget for mer enn 30 000 spesialister på estetisk dermatologi verden over. Produktene inneholder en unik kombinasjon av aktive stoffer i høye konsentrasjoner som resulterer i en fastere, glattere og renere hud med mer glød. Dermaceutic – når du vil ha resultater av hudpleien

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331