Makeup, parfyme og hudpleie på nettet - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Over 1000 produkter til Tax Free priser!

Popular brands to discover

Sol de Janiero - Nr. 1 Summer brand

Just launched!

Oppdag kolleksjonen med LH Cosmetics & Margareta Grääs

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort

Kjøp skjønnhet på nett og i butikk

KICKS tilbyr det beste innen skjønnhet – både på nett og i butikk. Hos oss finner du Nordens bredeste utvalg av skjønnhetsprodukter innen hudpleie, makeup, parfyme og hårpleie. Vi har samlet det beste innen skjønnhet fra populære varemerker og tilbyr et sortiment som passer for alle, uansett hvilke behov du har. Hos KICKS finner du også sminketilbehør som makeupkoster, sminkevesker, speil og pinsetter og mengder av produkter til barbering og skjeggpleie, som barberhøvler og barberblad, after shave og skjeggolje. Vi er en av Nordens ledende kosmetikk-kjeder og tilbyr skjønnhetsprodukter på nett og i butikk. Utforsk utvalget vårt og klikk hjem det du vil ha, raskt og praktisk!

Vi tilbyr også flere ulike leveringsmåter der du kan få pakken din direkte hjem eller til ditt nærmeste utleveringssted. Velg det som passer best for deg. Du kan selvsagt alltid returnere produkter hvis du angrer på kjøpet.

Besøk oss i en av våre 250 butikker rundt om i Norge, Sverige og Finland for å teste produkter og få personlig hjelp. Våre skjønnhetseksperter, hudterapeuter og makeupartister har massevis av tips og ekspertråd og er alltid oppdatert på det siste innen skjønnhet.

Skjønnhetsprodukter for alle

KICKS' brede sortiment innen skjønnhet omfatter skjønnhetsprodukter for både menn og kvinner – uansett hudtype eller hårkvalitet. Hos oss finner du alt du trenger for å ta vare på deg selv. Alt fra ansiktspleie og makeup til sminkeverktøy, neglepleie, hårfarge, stylingverktøy og selvbruningsprodukter. Sjekk våre aktuelle tilbud, les om hva som er aktuelt akkurat nå, og få inspirasjon som hjelper deg med å finne en komplett skjønnhetsrutine spesielt tilpasset deg og dine ønsker. En skjønnhetsrutine kan bestå av få eller flere trinn og inneholde alt fra hudpleie, sminke, hårpleieprodukter og parfymer – vi hjelper deg gjerne med å finne en rutine som er skreddersydd for nettopp dine behov. Vi har også et bredt utvalg av reisesett og gaveesker med produkter i prøvestørrelse for deg som gjerne vil finne nye favoritter.

Er du usikker på hvilken hudtype du har, eller hvilke produkter som passer best for nettopp deg og dine behov? Ta kontakt med vår kundeservice, der du finner dyktige hudterapeuter, makeupartister og skjønnhetseksperter som vet hvilke produkter som passer for nettopp deg.

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024