Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Kjøp 2 eller flere få 25%! Gjelder hudpleie fra Lancôme, Biotherm, Kiehl's & Helena Rubinstein. 

XLASH

Xlash ble grunnlagt 2011 i Skandinavia med målet å skape et resultatdrevet øyevippeserum. Øyevippeserumet var bare starten på suksessen. Siden da har Xlash Cosmetics utvidet produktporteføljen med bestselgende øyenbrynprodukter, sminke og hudpleie. I dag har Xlash levert til mer enn 38 forskjellige land og har over fire millioner fornøyde kunder over hele verden. 

Xlash – serum for lengre vipper og tykkere bryn

Drømmer du om lange vipper og fyldige bryn? Da har du kommet til riktig sted! Xlash tilbyr både vippe- og brynserum som gjør vippe- og brynshårene lengre i løpet av 28 dager. Xlash signaturprodukt er deres populære øyevippeserum som er solgt i millioner av eksemplarer over hele verden. Serumet forvandler korte, tynne vipper til lange og tykke på bare noen få uker ved å forlenge øyevippenes livssyklus og stimulere hårsekkene. Ingrediensene i Xlash øyevippeserum er nøye utvalgt, dermatologisk testet og trygge å bruke i henhold til EUs lovgivning for kosmetiske produkter. Produktene kan derfor brukes av alle – også av deg med sensitive øyne. Xlash øyevippeserum kommer i to varianter: Xlash og Xlash Pro. Xlash Pro inneholder en større mengde serum, men har samme ingrediensliste som originalen Xlash. I tillegg til øyevippeserum tilbyr Xlash Cosmetics også øyebrynserum for deg som drømmer om fyldigere og sunnere øyebryn. XBrow stimulerer veksten av brynshårene på samme måte som Xlash, med ingredienser som biotin og peptider. Hos KICKS kan du kjøpe Xlash hyllede vippe- og brynserum online på KICKS.no eller i en av våre utvalgte flagship-butikker.

Hva er forskjellen på Xlash og Xbrow?

Xlash og Xbrow inneholder de samme ingrediensene, men skiller seg fra hverandre når det gjelder design og applikator. Xlash øyevippeserum har en tynn kost ytterst på applikatoren som er tilpasset for å påføre serum langs vippekanten. Applikatoren til øyebrynsserumet er spesielt tilpasset øyebrynene og ser derfor annerledes ut. Børstehodet er tykkere for at serumet skal kunne dekke busten bedre. Du kan bruke begge produktene samtidig, eller bare ett av dem, avhengig av hvilket resultat du er ute etter.

Tips! Vil du gjerne vite mer om Xlash øyevippeserum? Les veilederen vår her!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331