Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Ciaté Olivia Palermo Nail Polish Hutch - My Go To Red

Vurderinger
Pris
208 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Olivia Palermo Nail Polish
p88429140a
v88429141
Ciaté
NOK
208
I tillegg til en god manikyr, er det én ting som alltid gjør meg utrolig glad. Jeg går alltid med rødt, det er favorittfargen min og passer til klærne i garderoben min. Jeg ville utvikle en neglelakk som ikke bare ga neglene en profesjonell finish, men dessuten gjorde dem sterke og solide med et perfekt resultat. Denne lakken inneholder en eksklusiv, avansert Dual Polymer Mesh Lock-teknologi som er utviklet for maksimal holdbarhet og høy glans. Så snart jeg prøvde den på mine egne negler, visste jeg at det var riktig. Jeg er solgt på fargene, og det er godt å vite at lakken inneholder styrkende og beskyttende ingredienser som holder neglene blanke og perfekte. Dual Polymer Mesh Lock-teknologi gir farge med høy glans som varer lenge. Vulkansk glass fyller ut og styrker lakken, samtidig som det beskytter og pleier neglene.
Rengjør neglene i dybden for å fjerne eventuelle oljerester. Start med å påføre en underlakk for å legge et perfekt grunnlag. Legg så to lag med lakk, og avslutt med en blank overlakk.
Volum:
13.5 ml
Vekt:
120 g
Farge:
Rød
EAN:
5060414311074

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331