Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Gel Couture Nail Polish 575 Front Page Worthy

Gel Couture Nail Polish 575 Front Page Worthy

Essie

salonglik gel-manikyr i to enkle trinn.
149 kr
575 Front Page Worthy
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Amalie | 04-03-2018
Elsker disse neglelakk og det holder på neglene i flere dager. Det lengste jeg har hatt de på er 10 dager men da måtte jeg fjerne lakken fordi neglene hadde blitt lengre.
Tonje | 03-03-2018
Beste neglelakken som finnes. Jeg er helt avhengig av neglelakk, og klarer ikke gå uten. Derfor er denne helt perfekt da den kan sitte opptil 2-3 uker! I tillegg er det utrolig lekre farger - og det kommer stadig nye. Anbefales!
Victoria | 02-07-2017
Likte denne godt, lakken varte lenge og så veldig pent ut. Men syns selve fargen var lite pigmentert. Jeg bestilte Inside Scoop og Top Coat selvfølgelig. Tror jeg skal gi det en sjanse til å prøve en annen farge :)

Mer Informasjon

salonglik gel-manikyr i to enkle trinn.
2 trinn: - steg 1: påfør to lag gel couture neglelakk - steg 2: påfør et lag gel couture top coat perfekt dekning og plettfri finish. langvaring hold, opptil 12 dager* *selvevaluering av 106 kvinner ved påføring av topcoat anenhver dag.
Farge:Blå
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331