Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

FINAL SALE!

Depend Gele Kit

Vurderinger
Pris
169 kr
Finn i butikk
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Gele Kit
p579430
v29633542
Depend
NOK
169
Alt du trenger for å få støpte negler. 44 supertynne tipper i ny, unik design.
Den ferdige Natural Look-tuppen gir enkel, sikker og rask påføring. Spar 35 % på behandlingstiden ved
at tuppene har riktig form, riktig lengde og festeflaten er supertynn, så du slipper å file for å jevne ut overgangen mellom tuppen og den naturlige neglen. Utførlig bruksanvisning ligger i emballasjen.
Vegansk formel, inneholder ikke råvarer av animalsk opprinnelse.
Slik gjør du:
1. Rengjør hender og negler: Har du neglelakk på neglene, skal denne fjernes med neglelakkfjerner (som ikke inneholder olje). Vask deretter hendene i lunkent vann (ikke bruk såpe, da den ofte inneholder olje). Skyv neglebåndene forsiktig bakover med manikyrpinnen. Ikke bruk for stor kraft, da det kan skade negl eller neglebånd.
2. Form kanten på din egen negl så den passer til tuppen.
3. Gjør neglens overflate forsiktig ru med flate 1 (rosa) på poleringsfilen.
4. Se nøye på tuppene så du får en idé om hvilken tupp som passer til neglene dine. Tuppen skal dekke neglen fra kant til kant i bredden, og skal ikke dekke mer enn en tredjedel av neglen i lengden. Finner du ingen tupp som passer hundre prosent, kan du alltid file ned kantene på en større tupp til den passer perfekt. La tuppene bli sittende på kartet (både ved prøving og påføring).
5. For å sikre best mulig festeflate anbefaler vi at du rengjør en siste gang med neglelakkfjerner (uten olje). Etter dette må du ikke ta på negleplaten med fingrene, for å unngå fett og bakterier på negl, tupp og gelé som kan gjøre at de støpte neglene løsner for tidlig.
6. Påfør lim på den transparente festeflaten på baksiden av tuppen. Limet skal dekke fra kant til kant.
Trykk tuppen mot neglen, slik at den lille kanten på baksiden av tuppen møter kanten på den naturlige neglen. Husk å unngå luftbobler mellom tuppen og den naturlige neglen. Hold til limet har tørket. Press om nødvendig kantene på tuppen ned mot neglen med manikyrpinnen. Brekk tuppen av fra kartet når tuppen sitter fast.
7. Fil også svært forsiktig på kanten som dannes mellom tuppen og den naturlige neglen for å få en jevnere overgang. Fil bare på tuppen, ikke på den naturlige neglen.
8. Nå er tiden inne for påføring av støpegelé og geléaktivator (beskytt underlaget under behandlingen). OBS! Begynn med de
fire fingrene og til slutt tommelen på hver hånd. Påfør et tynt lag med støpegelé langs hele den naturlige neglen og på tuppen. Geleen må ikke komme i kontakt med neglebåndet, da det øker risikoen for at den løsner. Legg i stedet geleen cirka 2 millimeter fra neglebåndet.
Spray deretter én negl om gangen fra cirka 20 cm avstand ett (1) spraytrykk per negl med geléaktivatoren (OBS! Spray aldri mer enn ett spraytrykk. Ellers vil overflaten du støper, sprekke. Vær derfor nøye med at spraystrålen bare treffer én negl om gangen.) Når det er helt tørt, gjentar du samme fremgangsmåte to ganger. Til sammen tre tynne lag med støpegelé og geléaktivator. (OBS! Husk å tørke av åpningen på støpegeleen før du setter på korken, ellers risikerer du at den klistrer seg fast).
9. Avslutt behandlingen med å polere neglene med poleringsfilen.
Du har nå laget en flott og høyglanset Naturlat Look med holdbart resultat.
Etter cirka halvannen uke filer og jevner du til utveksten, og påfører mer støpegelé og geléaktivator
- dette for å gi neglene en oppfriskning og oppnå lengre holdbarhet.
Tupper og gelé fjernes med Depend løsneglfjerner.
Du kan lakke de støpte neglene i din favorittfarge. Husk å bruke både basislakk og overlakk. Fjern neglelakken med Depend rød neglelakkfjerner for å unngå å skade de støpte neglene.
Øvelse gjør mester! Lykke til.
Skulpteringsgele: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, BHA, CI 17200, CI 15510. Gele Aktivator : Ethyl Acetate, Dimethyltolylamine. Nagellim Rosa: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, Methoxyisopropyl Acetate, BHA, Polyethylene Glycol Dimethacrylate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, CI 15850
Vekt:
9 g
EAN:
7391715062005

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

2.2
Basert på 4 omtaler
Les mer

Filtrer anmeldelser

 • (3)
 • (1)
Mona Strand er medlem i KICKS Club
Caroline er medlem i KICKS Club
er medlem i KICKS Club
Like (0)
er medlem i KICKS Club
Like (2)

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331