Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

You can do it: Krøll håret med en rettetang

Vil du lære å lage krøller med rettetang? KICKS frisør Venus svarer på de vanligste spørsmålene og viser deg hvordan du enkelt kan style krøller som varer hele dagen og kvelden!

Hvordan vrir jeg tangen for å få krøller? 

Del håret i seksjoner og begynn å krølle fra undersiden. Krøll seksjoner som er omtrent to fingre brede. Start fra toppen og dra tangen sakte langs håret mens du vrir den litt. Det er litt den samme teknikken som når du krøller et gavesnøre med saks.  

I hvilken retning skal jeg holde tangen? 

Det kommer an på hvilken form du vil at frisyren din skal få. Tenk derfor på retningen når du krøller. Hvis du vil at håret skal falle bort fra ansiktet, krøll bakover, og hvis du foretrekker krøller som faller mot ansiktet, krøll framover.  

Hvordan fikser jeg beach waves? 

Hvis du krøller annenhver krøll framover og annenhver bakover, får du et en fin beach-look. Style deretter med saltvannsspray og tørr sjampo for å få en fantastisk salt finish. La gjerne tuppene være rette for å få en mer slurvete følelse.  

Har du noen gode tips for langt eller kort hår? 

Hvis du har langt hår, er det best å krølle hele håret, men hvis du har kortere hår, kan det være fint å bare krølle annenhver seksjon. Når halvparten av håret er rett, får du et pent naturlig utseende i det korte håret. Det er også raskt å fikse!  

Hvordan får jeg krøllene til å holde? 

Forbered håret med en lett hårspray eller primer før du krøller håret for å få holdbare krøller fra start. La deretter krøllene avkjøles ordentlig før du tar på håret og styler ferdig, slik at de holder bedre. Så lenge de fremdeles er varme, mister de formen hvis du børster eller trekker i dem. Til slutt, spray hårspray med lett eller middels fasthet både over og under hele håret for å fiksere. Forsikre deg om at hårsprayen når rundt alle krøllene for å gjøre dem så holdbare som mulig.  

Ikke glem varmebeskyttelsen! 

Forbered håret med varmebeskyttelse slik at det ikke blir skadet av den varme tangen. De fleste varmebeskyttere inneholder, i tillegg til varmebeskyttelse, også pleie- og fuktighetsgivende ingredienser som styrker håret og det mykere.  

Les mer

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online
Få din bestilling levert direkte hjem til døren
Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331