Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Tre grunnleggende trinn for frisk og fin hud

Ingen hud er lik en annen og hudens behov endrer seg etter tiden på året - og hvor i livet man er. Vi guider deg til å finne de produktene og tipsene som passer akkurat din hud aller best. For oss på KICKS er huden i fokus, noe som viser seg i vårt sortiment.

1. Rengjøring

Kjøp her

I løpet av dagen samler det seg smuss, forurensning og døde hudceller på hudoverflaten. Derfor er rens hver kveld et viktig trinn i hudpleierutinen. Også om morgenen trenger huden rens, for huden arbeider hardt om natten for å fjerne urenheter.

2. Krem

Kjøp her

Hudkremens oppgave er å gi fuktighet og beskytte huden din. Dagkremen legger seg som en beskyttende hinne på huden din og låser fukten inne hele dagen. Velg gjerne en variant med SPF, siden solen står for opptil 90 prosent av hudens aldring. Hvis du har tørr hud trenger du en tyngre krem som tilfører mye fukt både på morgenen og om kvelden.

3. Serum

Kjøp her

Har høyere konsentrasjon av aktive stoffer enn en krem, og kan brukes under både dag- og nattkrem. De mindre molekylene sørger for at de trenger dypere ned i huden. Det finnes serum for f.eks. mer fukt, fornyet glans, utjevning av fine linjer og for en jevnere hudtone.

Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331