Tips for en enkel hverdagsmakeup med glød - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vårt fantastiske salg startet! Sjekk det ut her

Tips for en enkel hverdagsmakeup med glød

På morgenen vil man helst at det skal gå raskt og man vil trylle bort eventuell trøtthet og andre små ujevnheter i huden. En fin basemakeup som fortsatt ser “usminket” ut trenger ikke å ta mange minutter.
Del

Med myk dekkevne, duggfrisk glød og hudnære nyanser skaper du “the barely there makeup” - en flawless hud au naturel som går raskt og enkelt. Her er favorittene som passer alle!

PREPP

Forbered og tilfør fuktighet til huden før makeupen din med en fuktighetsgivende og antioksidantrik primer som ikke bare beskytter huden, men gir i tillegg en fin glow. Favoritten Ginger Dewy-Glowy Primer fikser nettopp det.

SOM EN ANDRE HUD

For en lett dekkevne og beskyttelse prøv Daily Tint SPF30. Dagkremen beskytter fra frie radikaler og gir glød med E-vitamin. En hverdagshelt for alle hudtyper.

SØVN PÅ TUBE

La bildet på Instagram være det eneste som avslører nattens fest. Visk bort alle tegn på stress og dårlig søvn med glødgivende Everlasting Concealer. Fjærlett i teksturen, men dekker umiddelbart mørke ringer, pigmenteringer og andre ujevnheter.

SOMMERHUD ÅRET RUNDT

Juks deg til en lett solkysset hud med noen strøk av den pleiende Solar Infusion Cream Bronzer som fullfører den naturlige makeupen. Kan også brukes som øyenskygge.

UNNE ROSER I KINNENE

For kinn som utstråler ‘tur i skogen’, påfør Omega Liquid Blush som med sin lettjobbede formulering smelter inn i huden og gir en rosenrød glød. Påfør også litt av roughen på øyelokkene for en fresh look.

DEN SISTE TOUCHEN

Gi huden ekstra glød og fremhev aniktets høye punkter med Hyaluronic Light-Diffusing Highlighter, beriket med en kombinasjon av perlepigment, hyaluronsyre og squalane som er vanskelig å slå.

Legg bustete bryn på plass (sånn passe - vi liker at de er litt ujevne også) med Eye Brow Gel Mascara som skaper velformede og tette bryn takket være den smarte, fiberberikede formuleringen.

Åpne opp blikket med Supra Volume Mascara, som gir vippene Va Va Voom-volum takket være en ekstra stor børste og kullsvart tekstur.

Del

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024