Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Skremmende edderkoppsminke til Halloween!

KICKS Makeupartist Gabriel viser, trinn for trinn, hvordan du lager den perfekte Halloween-makeupen i form av en naturtro edderkopp.
 • Trinn 1: Start med svarte sotede øyne
 • Trinn 2: Tegn edderkoppbena
 • Trinn 3: Gjør edderkoppen tredimensjonal
 • Trinn 4: Skap skygger

Trinn 1: Start med svarte sotede øyne

Begynn med grunne hele øyelokket med en primer. Her bruker vi Anastasia Beverly Hills Eye Primer sammen med en Soft Sponge fra Flaer.

Alle øyenskyggene vi brukte i denne tutorial kommer fra Avani Gregg Artistry Palette fra Morphe, men det er selvfølgelig mulig å bruke andre paletter med lignende farger. Først bruker du en hvit øyenskygge som base, på toppen av primeren din.

Deretter legger du en svart skygge. Ton ut ordentlig. Hvis du vil ha en pen overgang mellom den svarte og den hvite skyggen, bruker du en brun skygge som du først trykker skikkelig på øyelokket, og deretter myker opp kantene med. Bruk sirkulære bevegelser for å tone ut fargen, og hvis du vil, kan du sveipe opp og ut fra øyet for en cat eye-effekt. En god kost å bruke til å tone ut skyggene med er 205 Buffing Blending Brush fra BeautyAct.

Bruk deretter en svart kajalblyant rundt øyet. Tegn nære vippene og vær nøye med å legge fargen også mellom vippene og i på vannlinjen. Ton ut skikkelig slik at det ikke blir for skarpe kanter. Du kan selvfølgelig bruke den typen penn som passer deg best, jeg foretrekker å bruke et kremet produkt som Kylie by Kylie Jenners Gel Eyeliner Pencil i matt svart.

Trinn 2: Tegn edderkoppbena

I neste trinn skal vi skissere på edderkoppens ben, og et godt produkt å bruke er Jumbo Pencil i fargen Milk fra NYX Professional Makeup. Effekten skal være at edderkoppen kommer ut av øyet, og her kan du velge å skisse så lange eller korte ben du vil. Her har vi gjort dem litt ekstra lange og skjeve, for en ekstra skummel effekt.

Start fra skissen din, og form nå edderkoppbenene dine med en svart, flytende eyeliner. Vi har brukt Kyliner i svart fra Kylie by Kylie Jenner. Lag gjerne en hårete edderkopp - da spiller det ingen rolle om du maler litt utenfor!

Trinn 3: Gjør edderkoppen tredimensjonal

Nå skal vi legg til litt dybde- og nivåforskjell til edderkoppen, for å gi effekten av at den virkelig kryper ut av øyet ditt. Påfør en hvit eyeliner for å markere de høyeste punkene på edderkoppens ben, noe som vil gi en stilig 3D-effekt. Her har vi brukt Epic Wear Liquid Liner i hvitt, fra NYX Professional Makeup.

Trinn 4: Skap skygger

Nå skal vi virkelig gi liv til edderkoppen! Bruk en grå øyenskygge til å male skygger under edderkoppens ben. Vær nøye med å tegne alle skygger på samme side av bena slik at det ser så ekte ut som mulig. De delene av beina dine som skal se ut som de er nærmest (eller til og med berøre!) ansiktet ditt, får en mørkere og skarpere skygge. Ton ut skyggene grundig med en ren pensel. Avslutt med svart mascara – så er du klar for Halloween!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331