Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Finn din ultimate morgenrutine

Huden din har ulike behov på dagtid og om natten. Vi forklarer hvordan du gjør hudpleierutinen enda bedre og mer effektiv - døgnet rundt! Her er en guide til morgenrutinen.

Skånsom rens

Rengjøring

Hvis du renser huden grundig om kvelden, holder det med en lett rens i form av rensemelk eller micellarvann om morgenen. Det fjerner smuss som huden har renset ut av porene i løpet av natten.

Forberedende toner

Shop toner

Toner, eller ansiktsvann, forbereder huden på serum og krem. Mange inneholder niacinamid, eksfolierende syrer eller andre aktive ingredienser. Husk å vente til kvelden med AHA-syre, ettersom den kan gjøre huden følsom for sol.

Oppfriskende øyekrem

Shop øyekrem

Velg en øyekrem som demper hevelser og vekker øyepartiet om morgenen. Det finnes også produkter med lysreflekterende pigment som får øynene dine til å se enda mer våkne ut.

Dagkrem med SPF

Shop dagkrem

på huden og sørger for at den ikke mister fuktighet i løpet av dagen. Den tilfører også ekstra fuktighet, så kinnene føles myke helt til kvelden. Velg en dagkrem med solfaktor, eller la en egen solkrem være siste steg i morgenrutinen.

Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331