Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Finn din ultimate kveldsrutine

Huden din har ulike behov på dagtid og om natten. Vi forklarer hvordan du gjør hudpleierutinen enda bedre og mer effektiv – døgnet rundt! Her får du eksperttips til den ultimate kveldsrutinen for din hud.

Dobbeltrens

Shop rengjøring

Om kvelden er det ekstra viktig å rense huden ordentlig for makeup, forurensning og urenheter, slik at den kan ta til seg resten av hudpleien. Start med et renseprodukt for hudtypen din og bruk så micellarvann.

Eksfolierende toner

Shop her

Om kvelden passer det med en toner, eller ansiktsvann, med eksfolierende egenskaper. Ingredienser som AHA-, BHA- eller PHA-syre løser opp døde hudceller på hudoverflaten og gjør huden klar for dyptvirkende serum og krem. Hvis du har sensitiv hud, er det nok med en fuktighetsgivende toner.

Fuktightesgivende øyekrem

Shop her

Reparerende serum

Shop serum

Natten er den tiden på døgnet når huden restituerer seg aller mest. Hjelp den med et serum som reparerer og styrker huden både i dybden og på overflaten. Sterkere antiage-serum og ingredienser som retinol er aller mest effektivt om natten.

Styrkende nattkrem

Shop her

Velg gjerne en rikere krem til natten sånn at hudbarrieren blir styrket og er klar for morgendagen. I likhet med serum passer kremer med aktive ingredienser best til natten.

Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331