Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Björn Axen: Tre steg fra frizzy til rett og glansfullt hår

Björn Axéns top stylist Cattis Ylinenpää viser i tre enkle steg hvordan du får et vakrere hår – og viser hvordan du forvandler frizzy hår til rette og glansfulle lengder.

Steg 1: Rengjøre og fukte

Til hårpleie

Pass på at du velger en sjampo og balsam som passer din hårtype. Har du et frizzy hår er det pleiende og mykgjørende sjampo og balsam som er første steget for å få et vakrere, rett og glansfullt hår. Hårkur er det produktet som bygger opp og styrker håret mest av alle. Ta derfor en kur minst en gang i måneden for at håret skal føles så bra som mulig. Er håret ditt veldig tørt kan du bruke kuren hver gang du vasker håret i stedet for balsam.  

Steg 2: Stylingprodukter i fuktig hår

Til styling

Mange tror at stylingprodukter kun skal appliseres i tørt og fønet hår – men det er veldig viktig å jobbe stylingproduktene inn i håret når det er halvtørt for å få en ordentlig og holdbar effekt. En smoothing cream er det beste valget når du vil glatte ut et frizzy hår. Bruk en rundbørste når du føner håret for å få tak i alle hårstrå, sånn at de strekkes ut og blir rette.  

Steg 3: Finishprodukter i tørt hår

Til Finishing

For å fiksere og forlenge holdbarheten må du bruke finishprodukter når du har fønet håret. Et godt tips er å bruke en tørrsjampo i hårbunnen, også når håret er nyvasket. Det gir en stivhet og rotløft effekt.  

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331