Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Therese Aanoli: Sånn ble min knusktørre hud strålende

Makeupartisten og influenseren Therese Aanonli har pigmenteringer og rosacea som krever makeup som både jevner ut hudtonen og beroliger irritert hud. Hun forteller her for KICKS hvorfor hun velger produkter fra IT Cosmetics.

Hvorfor passer IT Cosmetics produkter for deg og huden din?
– Etter jeg startet med IT Cosmetics sine produkter har huden min vært mer glødende og fuktig. I vintersesongen har huden min alltid vært knusktørr, og foundation har ofte krakelert og sprukket opp, men etter at jeg begynte å bruke IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ har finishen på huden min vært glowy selv i vinterhalvåret. Jeg har også rosacea og melasma, og produktene fungerer helt optimalt da de virker beroligende. It Cosmetics CC-cream er også fargekorrigerende, noe som er supert for hud med rosacea.

På hvilken måte synes du at IT Cosmetics er annerledes enn annen makeup du har prøvd tidligere?
– IT Cosmetics sine produkter skiller seg ut da de er enkle å jobbe med og gir et glødende og naturlig resultat, samtidig som produktene holder godt. CC-creamen skiller seg spesielt ut da den dekker og jevner hudtonen, men samtidig ser naturlig ut, og huden kjennes som hud.

Hvordan ser hverdagsmakeupen din ut?
– Min signaturlook til hverdags er glød, glød og mer glød. CC-cream er et must hver dag, sammen men en blyant for en flott ramme på bryn og lipgloss på leppene. En highlighter gir meg prikken over i-en og ekstra glow.

Og hva slags makeuplook liker du å ha til fest?
– Når kvelden senker seg og dansefoten kaller, så åpner jeg IT Cosmetics Superhero Eyeshadow Palette og Superhero Mascara for å lage den ultimate kveldsslooken. Paletten har utallige nyanser, og her kan jeg leke meg fra det helt naturlige til noe mer smokey og edgy. Jeg elsker også IT Cosmetics No-Tug Waterproof Gel Eyeliner. De har den perfekte konsistensen og er enkle å jobbe med samtidig som de finnes i ulike fargenyanser.

Hvordan vil du sminke deg til våren?
– Til våren skal jeg fortsette å gløde. Med SPF 50 så er IT Cosmetics CC-cream uunnværlig. Jeg vil også ha en plumpy leppe, så en deilig gloss og markerte bryn vil være signaturen. Men så vil jeg også leke med de ulike eyelinerne i ulike fargenyanser. Lilla og brun blir nok favorittene. I tillegg liker jeg litt ekstra bronzer og blush, som garantert blir brukt som både blush og øyenskygge, da en fersken ton i ton-look er en stor sommerfavoritt.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331