Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Skjerp hudpleien din med essense

Essense, lotion eller booster – kjært trinn i hudpleierutinen har mange navn. Derfor trenger du den asiatiske hudpleiehelten i baderomsskapet ditt.

Hva er essense?
Som mange av de mest effektive og trendy produktenei skjønnhetsverdenen, har essence sitt utgangspunkt i Asia og K-beauty. Essence, som også kalles lotion eller booster, er et lettflytende serum med høy konsentrasjon av pleiende ingredienser som nærmest kan beskrives som en blanding av ansiktsvann og klassisk serum. Essence virker, akkurat som serum, i dybden av huden din, takket være mindre molekyler. Essence har dessuten evnen til å gjøre den etterfølgende hudpleien enda mer effektiv.

Hvordan brukes den?
Du bruker essence etter rens, men før ditt vanlige serum i hudpleierutinen. Hvis du ikke bruker serum, påføres den før dag- eller nattkremen. Hell essence i håndflatene og klapp den godt inn i huden. La gjerne produktet få trekke inn i huden din i noen minutter før du fortsetter med neste trinn.

Hvem trenger essense? 
Essense finnes i like mange varianter som det finnes hudtyper – tørr hud får en ekstra fuktboost, moden hud strammes opp og sliten hud får fornyet glød. Med essense gjør du rett og slett hudpleierutinen din et lite hakk skarpere, uansett hvilke behov nettopp huden din har.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331