Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Sensitiv hodebunn? Her er produktene som hjelper

Irritert, brennende og kløende – slik kan sensitiv hodebunn føles hvis du har brukt feil hårpleieprodukter. Men ikke fortvil! Det finnes produkter som fungerer for deg også. KICKS lister opp hårproduktene som er gode for din sensitive hodebunn.

For deg som har sensitiv hodebunn, kan det være vanskelig å finne hårprodukter som er effektive uten å irritere. Produkter som rengjør i dybden fjerner effektivt urenheter som har samlet seg i hodebunnen – men de kan også tørke ut en sensitiv hodebunn. Dermed kan feil hårpleieprodukter føre til øm, rød og i verste fall sår hodebunn. Men ikke fortvil! Hvis du har sensitiv hodebunn, finnes det produkter som også passer for deg – det gjelder bare å velge riktig type. KICKS lister opp skånsomme hårprodukter som selv de mest sensitive hodebunnene kan tåle.

Hva fører til sensitiv hodebunn?

Sensitiv hodebunn kan ha en rekke årsaker, og det er heller ikke noe entydig svar på hvorfor noen har overfølsom hodebunn. Det kan skyldes sykdom og stress. Det er også vanlig at hodebunnen blir sensitiv når temperaturen skifter fra varmt til kaldt. Det er ikke uvanlig at man får problemer med hodebunnen når utetemperaturen begynner å falle. Også varmeverktøy kan påvirke hodebunnen negativt.

Tørrsjampo for sensitiv hodebunn

Tørrsjampo er en reddende engel når håret trenger en oppfrisking mellom hårvaskene, eller når du umiddelbart må gjøre noe med skittent hår før en fest eller et viktig jobbmøte. Hovedoppgaven til tørrsjampo er å suge til seg hodebunnens naturlige oljer, og kan derfor ha en uttørkende effekt på hodebunnen som ikke er ideelt for deg som opplever at den er sensitiv. Hvis du har sensitiv hodebunn, skal du derfor se etter tørrsjampo som inneholder skånsomme og fuktighetsgivende ingredienser.

Sjampo for sensitiv hodebunn

Har du opprørt hodebunn? Da kan det være lurt å se på hvilken sjampo du bruker. Sjampo kan ha en uttørkende effekt på hodebunnen hvis du bruker feil type. Hvis du har sensitiv hodebunn, må du bruke en sjampo med skånsomme ingredienser som gir rikelig med fuktighet og næring.

Hårkur for deg med sensitiv hodebunn

Hva er det beste du kan gi din sensitive hodebunn? En beroligende og fuktighetsgivende hårkur selvfølgelig! En hårkur gjør ikke bare håret ekstra blankt, den kan også roe ned en rød hodebunn hvis den påføres på riktig måte. Hvis hårkuren har tykk konsistens, skal du unngå å legge den i hodebunnen. Det kan tette igjen porene som finnes i huden i hodebunnen. Legg den nære røttene og i hårlengdene for å gi både hodebunnen og hårstråene næring.

Hårvoks for deg med sensitiv hodebunn

Hårvoks er perfekt å bruke når du vil lage din flotteste frisyre, men kan du bruke hårvoks hvis du har sensitiv hodebunn? Svaret er: Ja, det kan du! Det eneste du trenger å tenke på er å bruke riktig type. Unngå hårvoks som er ikke-komedogen, det vil si hårvoks som ikke tetter igjen porene i huden på hodebunnen. Velg heller hårvoks med snille ingredienser som tilfører næring.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331